Συνταρακτικά τα λόγια του αντιδημάρχου Φαιστού που νόσησε από κορωνοϊό: «Κινδύνεψα να πεθάνω»


Συγκλονίζει η εξομολόγηση του αντιδημάρχου Φαιστού, Γιάννη Φασομυτάκη για τα όσα πέρασε εξαιτίας του κορωνοϊού, από τον οποίο προσβλήθηκε. 

Μιλώντας στο Ράδιο Κρήτη και στην εκπομπή του Μανώλη Αργυράκη, ο αντιδήμαρχος περιέγραψε την εμπειρία του, αφού νοσηλεύτηκε κάποιες ημέρες στο ΠΑΓΝΗ και τώρα αναρρώνει στο σπίτι του. 

«Κινδύνεψα να πεθάνω» εξομολογήθηκε ο κ. Φασομυτάκης ο οποίος δήλωσε ότι όσα χρόνια ζει, δεν έτυχε ποτέ να επισκεφθεί κάποιο νοσοκομείο.

«Δεν ήξερα πότε θα πεθάνω. Ο ιός με χτυπούσε στην καρδιά, στα νεφρά ενώ είχε πέσει αρκετά και το οξυγόνο μου» ανέφερε μιλώντας για την περιπέτειά του με τον ιό και τόνισε ότι «ο ιός αυτός δεν είναι καθόλου πλάκα» και πως αντιθέτως «είναι πολύ δύσκολος».

Ο κ. Φασομυτάκης ανέφερε πως ήδη από τον Μάρτιο, στο Δήμο έγιναν προσπάθειες θωράκισης, αργότερα όμως ο κόσμος σταμάτησε να ανταποκρίνεται.

«Ο κόσμος όμως τότε άκουγε και συνεργαζόταν. Δεν ξέρω αργότερα γιατί το πήραμε τόσο ελαφριά» σχολίασε χαρακτηριστικά.

«Δεν ξέρεις ποτέ πότε θα σε βρει. Από μία εκδήλωση που έγινε τις προηγούμενες ημέρες κολλήσαμε 13 άνθρωποι. Και στην συγκεκριμένη εκδήλωση δεν πήγα. Πήγε ο Δήμαρχος και ο Αντιδήμαρχος. Ο κορωνοϊός είναι αλήθεια και θέλει πέντε απλά πράγματα για να τον αντιμετωπίσουμε και αν δεν τα κάνουμε θα πεθάνει πολύς κόσμος» δήλωσε ο κ. Φασομυτάκης και έκανε έκκληση σε όλους να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί.

Καταλήγοντας, ο κ. Φασομυτάκης εκτίμησε ότι η διασπορά του ιού στον Δήμο Φαιστού, έχει ελεγχθεί.

Ακούστε τη συνέντευξη του Γιάννη Φασομυτάκη στο Ράδιο Κρήτη:

 

Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ