Απίστευτη επίθεση σε 24χρονη στη Ρόδο επειδή είχε κορωνοϊό

Δυσάρεστες καταστάσεις συμβαίνουν καθημερινά στη χώρα μας με πολλές καταγγελίες ανθρώπων που έχουν διαγνωστεί θετικοί στον κορωνοϊό να κάνουν λόγο για απίστευτο bullying σε βάρος τους. Μια τέτοια έγινε και στη Ρόδο, όπως κατήγγειλε 24χρονη φοιτήτρια, η οποία βρέθηκε στην Εισαγγελία Πλημμελειοδικών Ρόδου, με έγκληση κατ’ αγνώστων και κατά υπευθύνου φυσικού ή ηθικού αυτουργού ή συμμετόχου.

Όπως ανέφερε το dimokratiki.gr, σύμφωνα με τη νεαρή κοπέλα, η οποία σπουδάζει στη Βόρεια Ελλάδα και βρέθηκε στη γενέτειρά της στη Ρόδο για τις διακοπές της, βίωσε απίστευτες καταστάσεις αποκλεισμού, στοχοποίησης, απειλών και εξυβρίσεων μόλις μαθεύτηκε ότι νοσεί από κορωνοϊό, χωρίς να έχει ωστόσο συμπτώματα και έχοντας τηρήσει όλα τα μέτρα καραντίνας, απομόνωσης και ενημέρωσης των οικείων της.

Μάλιστα, στις 21/8 αναμένεται να επανεξεταστεί στο Γενικό Νοσοκομείο Ρόδου, ώστε πλέον, σύμφωνα με τις οδηγίες των ιατρών, να διαπιστωθεί ότι δεν νοσεί από τον συγκεκριμένο ιό και δεν συντρέχει κίνδυνος για την υγεία της, αλλά και πιθανότητα μετάδοσής του σε τρίτους.

Ενώ είχε ήδη διαδοθεί στη μικρή κοινωνία του νησιού ότι νόσησε από κορωνοϊό- έλαβε στον λογαριασμό της σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης αίτημα για μήνυμα από άγνωστο λογαριασμό, το οποίο δεν έκανε μεν αποδεκτό, αλλά σύμφωνα με τους κανονισμούς του μέσου κοινωνικής δικτύωσης, είχε τη δυνατότητα να το διαβάσει.

Και ήταν ένα άθλιο μήνυμα με ύβρεις και κατηγορίες εναντίον της, το οποίο τη σόκαρε και την τρόμαξε, με αποτέλεσμα να ενημερώσει τους οικείους της τηλεφωνικά, οι οποίοι προσπάθησαν να την καθησυχάσουν. Πλέον η κοπέλα φοβάται για την ασφάλειά της, αφού δεν γνωρίζει την ταυτότητα και τις προθέσεις του αποστολέα, μιας και δεν κατέστη δυνατή η αναγνώρισή του.

Πηγή

Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ