Εγκωμιαστικά σχόλια του Γιούργκεν Κλοπ για τον Κώστα Τσιμίκα

Η Τσιμικομανία συνεχίζεται στο Λίβερπουλ! Ο Γιούργκεν Κλοπ μίλησε ξανά με ιδιαίτερα θερμά λόγια για την απόκτηση του Κώστα Τσιμίκα και φυσικά δεν είναι ο μόνος.

«Ο Κώστας είναι μια μεταγραφή που μας δείχνει ότι είναι αυτό που αναζητούσαμε, αυτό που χρειαζόμασταν. Πιστεύω πως πλέον η θέση του αριστερού μπακ δεν είναι εκείνη που ο κόσμος θα λέει διαρκώς πως χρειαζόμαστε παίκτη. Ο Μίλνερ έπαιξε εκεί μερικές φορές, αλλά δεν μπορούμε να ρισκάρουμε άλλο ή, για την ακρίβεια, πρέπει να μειώσουμε το ρίσκο. Τα φουλ μπακ μας, με βάση τον τρόπο που αγωνιζόμαστε, είναι πολύ σημαντικό να διαθέτουν συγκεκριμένα στοιχεία, όπως η ταχύτητα, η ικανότητα στην ντρίμπλα» είπε ο Κλοπ και πρόσθεσε:

Όταν είδα πρώτα φορά τον Κώστα, σκέφτηκα “είναι εφικτό να πάρουμε κάποιον σαν αυτόν;” Βέβαια, δεν είναι παίκτης με μεγάλη εμπειρία, επειδή άρχισε λίγο αργά την καριέρα του. Ωστόσο, τα τελευταία δύο τρία χρόνια έχει μπει σε μια ρότα και χτίζει την καριέρα του, προφανώς. Έπειτα, είχαμε μια συζήτηση και ήταν πάρα πολύ θετικός, γνωρίζοντας πως είχαμε ήδη έναν παγκόσμιας κλάσης αριστερό μπακ. Όμως, αυτό είναι ακριβώς που προσπαθείς να έχεις σε μια ομάδα».

Οι «κόκκινοι» άρχισαν την προετοιμασία τους για τη νέα σεζόν και εκεί φάνηκε ότι ο Μο Σαλάχ έχει πάρει υπό την… προστασία του τον Κώστα Τσιμίκα, αφού μετά τις βόλτες που κάνανε παρέα ταξίδεψαν μαζί και για την Αυστρία, όπου θα πραγματοποιηθεί το βασικό στάδιο της προετοιμασία της ομάδας του Κλοπ. Η ομάδα «ανέβασε» μάλιστα σχετικό στιγμιότυπο από την άφιξη του Τσιμίκα με τον Σαλάχ στο προπονητικό κέντρο, το οποίο ήταν αναγκαστική επιλογή για τους «κόκκινους» μετά το… άκυρο από τη Γαλλία, λόγω κορονοϊού.

Πηγή

Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ