Σάλος με την εμφάνιση της Άμπερ Χερντ χωρίς σουτιέν σε τζαμί – Τι απάντησε η ίδια


Στην Κωνσταντινούπολη κάνει διακοπές η Άμπερ Χερντ και δηλώνει «ερωτευμένη» από το μαγευτικό αυτό μέρος. Η επίσκεψή της όμως σε τζαμιά της Κωνσταντινούπολης, προκάλεσε αντιδράσεις.

View this post on Instagram

vacation laugh is it’s own thing

A post shared by Amber Heard (@amberheard) on

Η 34χρονη ηθοποιός δημοσίευσε στα social media φωτογραφίες από την επίσκεψή της σε τζαμί, και πολλοί ήταν αυτοί που την κατηγόρησαν για απρεπή ενδυμασία. Η Αμερικανίδα καλλονή, μέσα από την ανοιχτόχρωμη μπλούζα της δεν φορούσε σουτιέν, ενώ πολλοί την αποκάλεσαν «απάτη», επειδή φόρεσε μεν χιτζάμπ, αλλά- σύμφωνα με τους επικριτές της- ως «αξεσουάρ μόδας». 

«Πέρασα τη μέρα περιφερόμενη στη μαγεία των τζαμιών της Κωνσταντινούπολης και δεν θα μπορούσα να είμαι περισσότερο ερωτευμένη με αυτή την υπέροχη πόλη», έγραψε σε μία από τις αναρτήσεις της η Άμπερ Χερντ, ποζάροντας με το χιτζάμπ, αλλά αρκετοί σχολίασαν ότι είχε ακάλυπτα τα μαλλιά της και τον λαιμό της κατά την επίσκεψη στο τζαμί.

Amber Heard

Από την πλευρά της, η ηθοποιός απάντησε με ανάρτηση στο Τwitter, στην οποία συμπεριέλαβε ένα δημοσίευμα για τα σχόλια. «Προφανώς όποιος πληρώθηκε για να γραφεί αυτό, δεν πληρώθηκε αρκετά. Θα το κάνω πιο εύκολο. Τα τζαμιά είναι πραγματικά μέρη. Το ίδιο και τα μουσεία και οι εκκλησίες. Το ίδιο ισχύει για τις μαντίλες, που κάποιες φορές απαιτούνται για την επίσκεψη. Λύθηκε το μυστήριο», έγραψε.

Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ