Η Ελένη Φουρέιρα σε ξέφρενο πάρτι στην Κρήτη και οι καυτές πόζες με μαγιό (video)


Το φετινό καλοκαίρι η Ελένη Φουρέιρα, «το ζει» διαφορετικά, αφού λόγω της πανδημίας, οι συναυλίες σε  Ελλάδα και εξωτερικό, δεν μπορούν να πραγματοποιηθούν. Η γνωστή τραγουδίστρια, βρέθηκε στην όμορφη Κρήτη για να απολαύσει τον ήλιο και τη θάλασσα μαζί με καλή παρέα.

Εδώ και μερικές ημέρες, η εκρηκτική τραγουδίστρια κάνει διακοπές στην Κρήτη μαζί με τους φίλους της και περνάει καταπληκτικά, μακριά από τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις.

Η Ελένη Φουρέιρα, που κάνει μεγάλη επιτυχία με το τραγούδι «Temperatura» το οποίο αποτελεί το απόλυτο καλοκαιρινό hit, κλέβει τις εντυπώσεις με κάθε της εμφάνιση στο νησί! Ενώ οι φωτογραφίες με μαγιό που ανέβασε στον λογαριασμό της έβαλαν… φωτιά στο Instagram.

Το βράδυ της Κυριακής, μάλιστα, φαίνεται πως βρέθηκε σε πάρτι μαζί με την παρέα της και δεν σταμάτησε να διασκεδάζει μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.

φουρειρα

Η αγαπημένη τραγουδίστρια μοιράστηκε στιγμιότυπα από την υπέροχη βραδιά στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, όπου φάνηκε ότι πέρασε καταπληκτικά.

φουρειρα

Μάλιστα, οι φίλοι και συνεργάτες της δεν δίστασαν να την απαθανατίζουν σε… προσωπικές της στιγμές, όπου απολάμβανε το λαχταριστό γεύμα της.

 

Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ