Η Ιωάννα Τούνη εξομολογείται: «Είμαι παιδί εκτός γάμου, o πατέρας μου ήταν πάντα απών»


Η διάσημη Θεσσαλονικιά influencer και επιχειρηματίας, επιστρέφοντας από τις διακοπές της στα ελληνικά νησιά όπως Μύκονο, Σαντορίνη και Κρήτη, μένει σε κατ’οίκον περιορισμό. Η Ιωάννα Τούνη αποκάλυψε μέσα από τον λογαριασμό της στο Instagram ότι κάποιοι από τους φίλους που συνάντησε κατά την διάρκεια των διακοπών της, βρέθηκαν θετικοί στον κορωνοϊό κι έτσι η ίδια προκειμένου να προστατεύσει την οικογένεια και τους φίλους της, επέλεξε να μείνει σε καραντίνα.

Ιωάννα Τούνη

Έχοντας άπλετο χρόνο στο σπίτι της, η Ιωάννα απαντάει σε Q&A των ακόλουθων της και εξομολογείται λεπτομέρειες από την οικογενειακή της ζωή. Η δυναμική «Τουνάρα» όπως την αποκαλούν οι κολλητοί της, εξομολογήθηκε για πρώτη φορά ότι είναι παιδί εκτός γάμου και έχει δύο ετεροθαλή αδέρφια. Ο πατέρας της όπως αναφέρει ήταν πάντα απών και αυτός είναι ο λόγος που έχει ιδιαίτερη αδυναμία στην αγαπημένη της μητέρα.

Ιωάννα Τούνη

«Είμαι παιδί εκτός γάμου, ο πατέρας μου ήταν μια ζωή απών. Έχω δυο ετεροθαλή αδέλφια, από δυο διαφορετικές μαμάδες σε δυο διαφορετικές χώρες. Αλλά είμαι τυχερή γιατί έχω απίστευτα καλή μαμά! Και πάντα κάνει τα πάντα για εμένα… Ό,τι καλό υπάρχει σε εμένα σήμερα το οφείλω σε αυτήν» έγραψε η Ιωάννα.

Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ