Tα πέταξε όλα ο Αποστόλης Τότσικας – Πόζαρε γυμνός σε παραλία της Τήνου


Γυμνός στα βράχια και πάνω στην άμμο ο Αποστόλης Τότσικας, σε ένα ερωτικό, πλην όμως άκρως καλλιτεχνικό, φωτογραφικό άλμπουμ, που δημιούργησε για εκείνον η γυναίκα της ζωής του.

Ο γοητευτικός και καλογυμνασμένος ηθοποιός πόζαρε χωρίς ρούχα στον φωτογραφικό φακό της Ρούλας Ρέβη, στην Τήνο, όπου κάνουν διακοπές εδώ και λίγο καιρό μαζί με τα παιδιά τους.

Η κορυφαία στο είδος της φωτογράφος έβαλε το μοντέλο της καρδιάς της να πάρει αθλητικές πόζες ολόγυμνος σε μια παραλία του νησιού με βράχια και ψιλή άμμο, επιδεικνύοντας τις άψογες αναλογίες του και θυμίζοντας αρχαίο Eλληνα θεό.

Στη συνέχεια μοιράστηκε τις εικόνες με τους χιλιάδες followers της στο Instagram προκαλώντας… βροχή θετικών σχολίων για το πόσο ακομπλεξάριστη είναι τελικά. Παράλληλα, ανέβασε (φυσικά!) τη… θερμοκρασία στον γυναικείο (και όχι μόνο) πληθυσμό του διαδικτύου, με τον naked Αποστόλη να γίνεται viral σε χρόνο ρεκόρ.

Σε παλαιότερη συνέντευξή της, όταν η Ρούλα Ρέβη ρωτήθηκε αν έχει κάποια «μούσα» που την εμπνέει να τη φωτογραφίζει και περνάει τέλεια όταν την «αιχμαλωτίζει» στα καρέ της απάντησε: «Έχω, ναι. Τον άντρα μου. Πάντα μου άρεσε να τον φωτογραφίζω, ακόμη και πριν γίνει ο άντρας μου. Είναι ο μούσος μου».

View this post on Instagram

A post shared by Roula Revi (@roula.revi) on

Αν κρίνουμε λοιπόν από τη γυμνή φωτογράφισή του με την υπογραφή της, που… ταρακούνησε το Instagram, τότε, ναι, ο Αποστόλης εμπνέει τη Ρούλα. Δεν χωράει καμιά αμφιβολία γι’ αυτό.

Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ