Πεθερά και νύφη χαλαρώνουν στα Χανιά! Ντόρα Μπακογιάννη με κόκκινο ολόσωμο και Σία Κοσιώνη με μικροσκοπικό μπικίνι


«Ισχύς εν τη ενώσει» στις διακοπές για τις γυναίκες της οικογένειας Μητσοτάκη που απολαμβάνουν χαλαρές στιγμές ξεγνοιασιάς στα Χανιά.

Πεθερά και νύφη φόρεσαν τα μαγιό τους και απόλαυσαν την ήλιο και τη θάλασσα σε πολυσύχναστη παραλία στο Μαράθι, αφήνοντας πίσω τους τις ριπές του κορωνοϊού και την κρίση στο Αιγαίο, αφού ο «ισχυρός» άνδρα της οικογένειας, Κυριάκος Μητσοτάκης κρατά το τιμόνι της χώρας. Η παρουσιάστρια του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του ΣΚΑΙ, Σία Κοσιώνη, επέλεξε μαύρο μικροσκοπικό μπικίνι για να αναδείξει την καλλίγραμμη σιλουέτα της, ενώ η πεθερά της, Ντόρα Μπακογιάννη ως μελαχρινή, προτίμησε στράπλες ολόσωμο σε επαναστατικό, κόκκινο χρώμα. Οι δυο τους φαίνεται να τα βρίσκουν απόλυτα μεταξύ τους, ενώ η ώρα τους πέρασε ευχάριστα με κουβέντα και την Σία να προσέχει τα παιδιά.

Ακόμα κι αν ενδεχόμενοι λάθος χειρισμοί του καπετάνιου στις φουρτούνες που περνά η χώρα, επιφυλάσσουν επερχόμενα ναυάγια για τους επόμενους μήνες, η περίοδος απαιτεί τα «μπάνια του λαού». Όσο κι αν ο Αύγουστος αποδείχτηκε κρίσιμος και καταιγιστικός, η επιτακτική ανάγκη για χαλάρωση δεν υπερνικήθηκε από τα πολιτικά πρόσωπα και τους βουλευτές. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης την προηγούμενη εβδομάδα  βρέθηκε για ολιγοήμερες διακοπές στο νησί της Κρήτης παρέα με την σύζυγό τους, ενώ δεν παρέλειψαν να κάνουν βόλτα στα Σφακιά  με τουριστικό σκάφος.

Φωτογραφίες: PAPADAKIS PRESS για το youweekly.gr

Πηγή


1 ΣΧΟΛΙΟ

Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ