Μαρία Ελένη Λυκουρέζου και Ζένια Μπονάτσου ποζάρουν αγκαλιά στη Μύκονο

Η Μαρία Ελένη Λυκουρέζου μοιράστηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, τρυφερές φωτογραφίες με την ανιψιά της, Ζένια Μπονάτσου στη Μύκονο.

Πέρασαν ήδη τρία χρόνια από την ημέρα που η μεγάλη ηθοποιός Ζωή Λάσκαρη, έφυγε από τη ζωή, βυθίζοντας στο πένθος την οικογένειά της που τη λάτρευε.

Χθες η Μαρία Ελένη Λυκουρέζου η κόρη που απέκτησε η Ζωή Λάσκαρη με τον Αλέξανδρο Λυκουρέζο, μοιράστηκε τις συγκινητικές δημοσιεύσεις με όσα έγραψαν για τη μητέρα της αγαπημένοι φίλοι!

Ωστόσο αργότερα δημοσίευσε και μερικές φωτογραφίες με την αγαπημένη της ανιψιά, Ζένια Μπονάτσου που μένει και εργάζεται στη Μύκονο. Θεία και ανιψιά πόζαραν αγκαλιά σε βραδινή τους έξοδο και μαζί τους ήταν και ο Αλέξανδρος Λυκουρέζος!

Αλέξανδρος Λυκουρέζος

Η Ζένια που έχει ξεκινήσει την καριέρα της ως ηθοποιός, εργάστηκε προσωρινά σε γνωστό νυχτερινό κέντρο στη Μύκονο και οι αγκαλιές και τα φιλιά με τη θεία της δείχνουν ότι πλέον η οικογένεια είναι δεμένη κι αγαπημένη.

Λυκουρέζου Μπονάτσου

Λυκουρέζου Μπονάτσου

Tα δύσκολα πέρασαν για τις κόρες της αγαπημένης ηθοποιού που πριν λίγους μήνες έλυσαν τις όποιες διαφορές τους και πλέον πορεύονται μαζί!

Λυκουρέζου Μπονάτσου

Πηγή

Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ