Εσύ γνωρίζεις πότε λήγουν τα εσώρουχά σου; Δες πώς θα το βρεις


Σε πόσους μήνες λήγει το εσώρουχό σου;

Σε αυτή τη ζωή, είμαστε σε μία μόνιμη βιασύνη. Βιάσου να πας στη δουλειά, βιάσου να γυρίσεις σπίτι να κάνεις τις δουλειές, πιες το γάλα γιατί θα λήξει, φάε το φαγητό γιατί θα χαλάσει.

Ναι, όλα στη ζωή έχουν ημερομηνία λήξης δυστυχώς, αν και κάπως έτσι εξασφαλίζεται η ζητούμενη από πολλούς ποιότητα. Μέχρι τώρα ωστόσο, υπήρχαν και κάποιες εξαιρέσεις. Τα ρούχα για παράδειγμα δεν λήγουν ποτέ, μόνο βγαίνουν εκτός μόδας. Και τι γίνεται με τα εσώρουχα;

Υπάρχουν πολλοί που υποστηρίζουν ότι τα εσώρουχα έχουν ημερομηνία λήξης! Κι όμως, σύμφωνα με άρθρα του εξωτερικού, η χρήση ενός εσωρούχου, θα πρέπει να σταματάει μετά από κάποιους μήνες! Ξέρω σε σοκάρω γιατί πιθανότατα να έχεις εσώρουχα που σε βολεύουν, περισσότερο από δύο ή και παραπάνω χρόνια.

Ποιο είναι λοιπόν το χρονικό διάστημα που μετά από αυτό τα εσώρουχα… λήγουν;

Σύμφωνα με το άρθρο αυτό, ακόμα κι αν τα πλένεις σχολαστικά, δεν μπορείς να τα κρατήσεις για περισσότερο από ένα χρόνο γιατί το υλικό τους αλλοιώνεται-και κακά τα ψέματα, σε εκείνες τις περιοχές δεν μας παίρνει να παίζουμε με… ποιότητες-.

Αυτή ωστόσο είναι η μία άποψη γιατί υπάρχει και η άλλη που έρχεται να σε καθησυχάσει. Από τη στιγμή που πλένεις σχολαστικά και σιδερώνεις τα εσώρουχά σου, ενώ παράλληλα είναι λειτουργικά, νομίζω όλοι ξέρουμε τι σημαίνει αυτό, μπορείς να τα κρατήσεις για όσα χρόνια εσύ θέλεις.

Με άλλα λόγια, διαλέγεις και παίρνεις. Πάντως η αλήθεια είναι ότι ο ένας χρόνος είναι κάπως υπερβολικός. Όλοι μας άλλωστε έχουμε αυτά που μας βολεύουν περισσότερο. Κάτι σαν τα τζιν παντελόνια για τη δουλειά.


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ