Εξομολόγηση του Δημήτρη Αλεξάνδρου για το τραύμα από τον χωρισμό των γονιών του (video)

Κάθε άνθρωπος έχει την ιστορία του και από αυτή του Δημήτρη Αλεξάνδρου έλειπε για πολλά χρόνια ο πατέρας! Σε συνέντευξή του στο «Καλοκαίρι #not», ο γνωστός personal trainer και μοντέλο αναφέρθηκε στην οικογένειά του, στο διαζύγιο των γονιών του, αλλά και στα δύσκολα χρόνια που πέρασε, αφού αναγκάστηκε ν’ αναλάβει πολύ νωρίς καθήκοντα και υποχρεώσεις ενήλικα.

Οι γονείς του ακολούθησαν χωριστούς δρόμους όταν εκείνος ήταν μικρός κι ο ίδιος δεν είχε σχέσεις με τον πατέρα του για μεγάλο διάστημα. «Μεγάλωσα με τη μητέρα μου, όμορφα χρόνια, δύσκολα παιδικά χρόνια, πολύ καλά εφόδια. Να σου πω την αλήθεια ήταν ό,τι χρειαζόμουν για να είμαι αυτός που είμαι σήμερα» είπε αρχικά ο Δημήτρης και συνέχισε μιλώντας για τον πατέρα του.

Δείτε επίσης: Ο κορωνοϊός χάλασε τα σχέδια γάμου του Γιώργου Δασκουλίδη! «Θα τον αναβάλουμε για έναν χρόνο μετά» (video)

«Χώρισαν οι γονείς μου, διάλεξε τον δικό του δρόμο, τώρα έχουμε μία υποτυπώδη σχέση, μία επαφή. Τώρα έχουμε 2-3 χρόνια που μιλάμε» σχολίασε. Όπως τόνισε στη συνέχεια, δεν ήταν εύκολο να πάρει τη ζωή στα χέρια του σε τόσο νεαρή ηλικία.

«Αναγκαστικά παίρνεις μία απόφαση ότι πρέπει να το κάνεις, πρέπει να πάρεις τη ζωή στα χέρια σου. Χάνεις ένα κομμάτι της παιδικής σου ηλικίας, που ίσως είναι σημαντικό, και προσπαθείς να το αναπληρώσεις στη συνέχεια. Το να βγεις στη βιοπάλη νωρίς για να προσφέρεις ό,τι μπορείς στην οικογένεια και να αυτοσυντηρείσαι είναι ένα συν στο κομμάτι ότι η μητέρα σου αγωνίζεται λιγότερο» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Όσο για την επόμενη μέρα στα επαγγελματικά του, ο Δημήτρης Αλεξάνδρου ανακοίνωσε επίσημα πως θα είναι μέλος της κριτικής επιτροπής στο νέο reality μόδας και στιλ του Open με τίτλο «Style me up», με οικοδέσποινα τη Μαρία Μπακοδήμου.

Πηγή

Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ