Αλέξανδρος Λυκουρέζος για τη Ζωή Λάσκαρη: «Το κενό της απουσίας της δεν καλύπτεται με τίποτα»

Τρία χρόνια μετά τον θάνατο της Ζωής Λάσκαρη, η Ελλάδα αλλά και τα αγαπημένα της πρόσωπα δεν ξεχνούν τη μοναδική ηθοποιό, όχι μόνο για το πολιτιστικό έργο που άφησε παρακαταθήκη αλλά και για την ξεχωριστή μοναδική της προσωπικότητα.

Σύντροφος της ζωής της για πάνω από 40 χρόνια ο Αλέξανδρος Λυκουρέζος είναι ένα από τα πρόσωπα που πόνεσε περισσότερο όταν η Ζωή Λάσκαρη άφησε την τελευταία της πνοή στις 18 Αυγούστου του 2017.

Ο γνωστός ποινικολόγος Αλέξανδρος Λυκουρέζος, αν και προσπάθησε να προχωρήσει σε νέο κεφάλαιο στη ζωή του μετά τον δεσμό του με τη Νατάσα Καλογρίδη, δεν ξεχνά την αγάπη της ζωής του που του άφησε ένα μεγάλο κενό με την απουσία του.

«Σαράντα ένα χρόνια παντρεμένοι τα λέει όλα. Μου λείπει η μοναδική της παρουσία. Ένα σπάνιο και μοναδικό πλάσμα. Το κενό της απουσίας δεν καλύπτεται με τίποτα», δήλωσε στην εφημερίδα On time.

Η ηθοποιός και ο γνωστός δικηγόρος είχαν παντρευτεί στο Μετόχι του Παναγίου Τάφου χωρίς φωτογράφους και γι’ αυτό δεν υπάρχει από τον γάμο τους ούτε μια φωτογραφία!

Πηγή

Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ