«Ζορό» και απείθαρχοι προκαλούν τσαμπουκάδες σε όλη την Ελλάδα για τις μάσκες

Σκηνές αλλοφροσύνης με βρισιές, ακόμα και συμπλοκές, καταγράφονται σε όλη την Ελλάδα μετά την επιβολή του μέτρου της υποχρεωτικής χρήσης μάσκας στους κλειστούς χώρους!

Κινηματογραφικές σκηνές στο σινεμά

Στο Ηράκλειο, ένας άντρας κατέληξε στο αστυνομικό τμήμα, καθώς αρνήθηκε να βάλει μάσκα κατά την είσοδό του σε κινηματογράφο. Σύμφωνα με την καταγγελία που έγινε από τον υπάλληλο του σινεμά και δημοσιεύτηκε στο cretalive, ο πελάτης εμφανίστηκε στην είσοδο και επέμενε να μπει στον χώρο δίχως να φοράει μάσκα, διατείνοντας ότι το μέτρο είναι «αντισυνταγματικό και παράνομο». Ο υπάλληλος ζήτησε από το συγκεκριμένο άτομο (το οποίο και στο παρελθόν έχει αρνηθεί να συμμορφωθεί με τις υποδείξεις των υπαλλήλων του κινηματογράφου, σύμφωνα με την καταγγελία) να συμμορφωθεί με το μέτρο για να τον αφήσει να περάσει. Εκείνος, σε έξαλλη κατάσταση, άρχισε να βρίζει, με τον υπάλληλο να καταφεύγει στο αστυνομικό τμήμα για να κινηθεί νομικά.

Πιάστηκαν στα χέρια μέσα στο σούπερ μάρκετ

Στη Σητεία, δύο άντρες πιάστηκαν στα χέρια μέσα σε ένα σούπερ μάρκετ. Ενας αλλοδαπός τουρίστας έκανε τα ψώνια του με μοναδική προφύλαξη ένα… χαρτομάντιλο, με αποτέλεσμα να αντιδράσει ένας ντόπιος και λόγο με τον λόγο να φτάσουν λίγο πριν από τη χειροδικία.

Στην Κοζάνη

Την ίδια στιγμή, στην Κοζάνη προκλήθηκε ένταση μεταξύ μιας πελάτισσας και ενός καταστηματάρχη για την υποχρεωτική χρήση μάσκας.  «Είναι δικτατορία να μου επιβάλλεται να χρησιμοποιώ μάσκα» υποστήριξε με θράσος η γυναίκα, κάνοντας έξαλλο τον ιδιοκτήτη. Σύμφωνα με το kozanilife, η πελάτισσα στεκόταν έξω από το μαγαζί και, αν και ο καταστηματάρχης τής είπε ότι δεν μπορούσε να μπει λόγω του αριθμού πελατών που υπήρχαν ήδη στο εσωτερικό, εκείνη αγνόησε τις υποδείξεις και μπήκε μέσα μαζί με μία φίλη της! Οταν ο ιδιοκτήτης προσπάθησε να τη συνετίσει, εκείνη απάντησε: «Δεν υπάρχει κορωνοϊός, μας κοροϊδεύουν! Είναι δικτατορία να μου επιβάλλεται να φοράω μάσκα».

Πολωνός τουρίστας

Στο μεταξύ, ένας Πολωνός τουρίστας, που ταξίδευε αεροπορικώς από τη Ρόδο προς την Αθήνα, προκάλεσε αναστάτωση στην πτήση, καθώς αρνήθηκε να φορέσει μάσκα όπως οι υπόλοιποι επιβάτες. Σύμφωνα με τη «Ροδιακή», ο τουρίστας δεν άκουγε λέξη από όσα του έλεγε το πλήρωμα και τη μία έβαζε μάσκα και την άλλη την έβγαζε επιδεικτικά! Του περιστατικού επιλήφθηκε η Ασφάλεια του αερολιμένα «Ελευθέριος Βενιζέλος», ενώ το αεροσκάφος βρισκόταν ακόμα στον αέρα, με αποτέλεσμα όταν προσγειώθηκε ο νεαρός… αντιρρησίας να προσαχθεί στο τμήμα.

Πηγή

Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ