Ευρυδίκη Βαλαβάνη και Κωνσταντίνος Βασάλος «Survivors» στο Φαράγγι της Σαμαριάς – Το διέσχισαν από την αρχή μέχρι το τέλος


Ζευγάρι για πολλά κύπελλα είναι τελικά η Ευρυδίκη Βαλαβάνη και ο Κωνσταντίνος Βασάλος. Μπορεί να άντεξαν την πείνα και τις κακουχίες για πέντε ολόκληρους μήνες στον μακρινό Άγιο Δομίνικο και στο «Survivor», όπου γνωρίστηκαν και ερωτεύτηκαν, ωστόσο και το Φαράγγι της Σαμαριάς, κοντά στα Χανιά, στην Κρήτη, αποδείχτηκε μια αρκετά δύσκολη δοκιμασία για την πρώην «διάσημη» και τον τέως «μαχητή» του reality περιπέτειας του Σκάι. Κι όμως την έφεραν κι αυτή εις πέρας.

Έχοντας μαζί τους τον άλλοτε συμπαίκτη τους Κώστα Αναγνωστόπουλο, γνωστό ευρύτερα και ως «Μισθοφόρο», τον Κώστα Κοκκινάκη, που συμμετείχε επίσης στον πρώτο κύκλο του «Survivor», τη σύντροφο του τελευταίου και ανερχόμενο μοντέλο Χριστίνα Κανελλοπούλου και μερικούς ακόμη fit φίλους τους περπάτησαν το Φαράγγι της Σαμαριάς από την αρχή μέχρι το τέλος.

Πρόκειται για το διασημότερο πεζοπορικό φαράγγι της Ευρώπης, με χιλιάδες τουρίστες να το κατεβαίνουν με τα πόδια τα καλοκαίρια. Για πολλούς από αυτούς, μάλιστα, που είναι λάτρεις της περιπέτειας και των extreme sports η πεζοπορία στη Σαμαριά είναι και ο κύριος σκοπός της επίσκεψής τους στην Κρήτη!

Δεν γινόταν λοιπόν να μη γευτούν αυτή την εμπειρία οι παλαίμαχοι του «Survivor». Έπειτα από 13 χιλιόμετρα περπάτημα, πεντέμισι ώρες και πολλές φωτογραφίες του τοπίου αλλά και selfie, η Ευρυδίκη, ο Κωνσταντίνος και οι φίλοι τους κατάφεραν να διασχίσουν το φημισμένο φαράγγι.


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ