Το Twitter «δικάζει» τον Σίλα Σεραφείμ για την δήλωση με τις μάσκες – βρακιά


Σφοδρές αντιδράσεις ξεσήκωσε στην δημοφιλή πλατφόρμα του Twitter, το τιτίβισμα του Σίλα Σεραφείμ για τις μάσκες, με το όνομά του να γίνεται trend, το πρωί της Παρασκευής.

Ο stand up κωμικός αναφέρει σε tweet του, απευθυνόμενος στα πυρά γονέων και εκπαιδευτικών μετά τις δηλώσεις του Υπουργείου Παιδείας ότι η μάσκα θα επιβαρύνει οικονομικά τους γονείς των παιδιών, μετά την απόφαση για υποχρεωτική χρήση σε νηπιαγωγεία και σχολεία:

«Τα σχολειά θα χουν αντισηπτικά. Η μάσκα είναι σαν το καθαρό βρακί. Ποιο σχολείο μοιράζει καθαρά βρακιά? Πόσο πιο απλό?» έγραψε ο ηθοποιός τη στιγμή που σε κράτη της Ευρώπης μοιράζονται δωρεάν μάσκες σε μαθητές και πολίτες.

Ωστόσο, το πρωί της Παρασκευής, μετά τις θυελλώδεις αντιδράσεις, ο Εσωτερικών Τάκης Θεοδωρικάκος γνωστοποίησε ότι οι μάσκες θα διανέμονται δωρεάν σε όλους τους μαθητές.

Θα μπορούσε κανείς να σχολιάσει ότι είναι απογοητευτικό και επικίνδυνο, άνθρωποι που έχουν δημόσια επιρροή, να προτρέπουν τους πολίτες να πάψουν να διεκδικούν τα δικαιώματά τους, ως προς την κρατική ευθύνη και μέριμνα.

Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ