«Δίποντο» έβαλε ο κορωνοϊός σε ΑΕΚ και Ολυμπιακό

Η κατάσταση στην Ελλάδα με την πανδημία έχει ξεφύγει και πλέον έχει χτυπήσει για τα καλά και την… πόρτα του αθλητισμού! Η ΚΑΕ ΑΕΚ ανακοίνωσε χθες ότι βρέθηκε θετικός παίκτης της ομάδας στον κορονοϊό, με αποτέλεσμα να διακοπεί η προετοιμασία!

Ύστερα από αυτή την εξέλιξη η ομάδα του Ηλία Παπαθεοδώρου αναχώρησε από τα Ιωάννινα για την Αθήνα, όπου ο παίκτης θα παραμείνει σε καραντίνα, με την κατάστασή του να παρακολουθείται. Τα υπόλοιπα μέλη της ΑΕΚ θα κάνουν το τεστ κορονοϊού και θα παραμείνουν επίσης σε καραντίνα, όπως ορίζει το υγειονομικό πρωτόκολλο, μέχρι να μάθουν τα αποτελέσματά τους.

Λίγο αργότερα έγινε γνωστό ότι και μέλος του stuff της αναπτυξιακής ομάδας του Ολυμπιακού βρέθηκε θετικό σε τεστ για τον Covid-19, με τις προπονήσεις να διακόπτονται αμέσως και έως ότου βγουν τα αποτελέσματα των νέων τεστ, στα οποία υποβλήθηκαν όλοι οι παίκτες και το επιτελείο. Αναλυτικά η ενημέρωση της ΚΑΕ Ολυμπιακός: «Μέλος του σταφ της αναπτυξιακής ομάδας, Ολυμπιακού B’ Piraeus Bank, βρέθηκε θετικό σε τεστ για Covid-19. Οι προπονήσεις διακόπηκαν άμεσα και θα ξεκινήσουν και πάλι όταν λάβουμε τα αποτελέσματα των νέων τεστ στα οποία υποβλήθηκαν παίκτες, προπονητικό επιτελείο και σταφ, εφόσον είναι όλα αρνητικά».

Πηγή

Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ