Εικόνα από το σπίτι της Ελένης Τουλουπάκη μετά τη διάρρηξη

Εικόνα από το σπίτι της εισαγγελέως κατά της Διαφθοράς Ελένης Τουλουπάκη, μετά την διάρρηξη, είδε το «φως» της δημοσιότητας

Σύμφωνα με πληροφορίες από το δικαστικό ρεπορτάζ, άγνωστος ή άγνωστοι μπήκαν στο σπίτι της εισαγγελέως και έκαναν άνω – κάτω το γραφείο της, όπως φαίνεται και στην παρακάτω εικόνα.

Δεν έχει γίνει γνωστό εάν απέσπασαν συσκευές ή κάποιο άλλο αντικείμενο αξίας.

Υπενθυμίζεται πως βάσει νόμου δεν επιτρέπεται σε εισαγγελείς και άλλους δικαστικούς λειτουργούς να έχουν στα σπίτια τους επίσημα έγγραφα ή δικογραφίες.

Όπως μετέδωσε το Αθηναϊκό – Μακεδονικό Πρακτορείο επικαλούμενο πηγές της ΕΛ.ΑΣ., στο σπίτι της εισαγγελέως πήγαν το πρωί αστυνομικοί της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής ενώ στο σημείο μεταβαίνουν και άνδρες της προσωπικής ασφάλειας της εισαγγελέως, προκειμένου να διαπιστώσουν εάν όντως έχει γίνει διάρρηξη.

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, η καθαρίστρια του σπιτιού, που πήγε νωρίς το πρωί διαπίστωσε ότι η πόρτα ήταν παραβιασμένη και διάφορα πράγματα ήταν ανακατεμένα.

Η γυναίκα δεν μπήκε στο σπίτι, και αμέσως ενημέρωσε τηλεφωνικά την κ. Τουλουπάκη, η οποία βρίσκεται σε διακοπές και αναμένεται να επιστρέψει σήμερα.

Το όνομα της Ελένης Τουλουπάκη βρίσκεται το τελευταίο διάστημα στο επίκεντρο της ειδησεογραφίας, καθώς διερευνώνται οι χειρισμοί της στην υπόθεση Novartis.

Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ