Συντάξεις Σεπτεμβρίου: Ποιοι πληρώθηκαν σήμερα (26/08)- Οι επόμενες ημερομηνίες ανά Ταμείο

Συντάξεις:  Σήμερα Τετάρτη, 26 Αυγούστου 2020, πληρώθηκαν οι κύριες και οι επικουρικές συντάξεις  όσων δικαιούχων προέρχονται από το τ. ΙΚΑ-ΕΤΑΜ, τις Τράπεζες και τον ΟΤΕ, που το ΑΜΚΑ τους λήγει σε 0, 2, 4, 6, 8. 

Συνεχίζεται η διαδικασία καταβολής των συντάξεων του Σεπτεμβρίου στους δικαιούχους που είχε ξεκινήσει τη Δευτέρα 24 του μήνα.

Υπενθυμίζεται πως για λόγους αποφυγής συνωστισμού, η καταβολή των χρημάτων γίνεται με βάση τον τελευταίο αριθμό του ΑΜΚΑ όσον αφορά στους δικαιούχους που προέρχονται από το τ. ΙΚΑ-ΕΤΑΜ, τις Τράπεζες και τον ΟΤΕ.

Σύμφωνα με σχετική απόφαση του Ηλεκτρονικού Εθνικού Φορέα Κοινωνικής Ασφάλισης (e-ΕΦΚΑ), οι συνταξιούχοι παίρνουν τα χρήματα τόσο της κύριας όσο και της επικουρικής σύνταξής τους.

  • Στις 27 Αυγούστου 2020, ημέρα Πέμπτη, θα καταβληθούν οι κύριες και οι επικουρικές συντάξεις των μη μισθωτών, (δηλαδή των συνταξιούχων που προέρχονται από τους τέως φορείς ΟΑΕΕ, ΟΓΑ και ΕΤΑΑ).
  • Στις 28 Αυγούστου 2020, ημέρα Παρασκευή, θα καταβληθούν οι κύριες και οι επικουρικές συντάξεις του Δημοσίου, του τ. ΝΑΤ, του τ. ΕΤΑΤ, του τ. ΕΤΑΠ-ΜΜΕ και της ΔΕΗ.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

Πηγή

Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ