Αυτό είναι το πιο αργό Hyundai που έχει κατασκευαστεί ποτέ


Δεν έχει κινητήρα, ούτε καν πεντάλ, η κίνησή του εξαρτάται από τη βαρύτητα και μόνο και η εμφάνισή του δείχνει εντυπωσιακή

Του Γιάννη Σκουφή

Τα soapboxes είναι συνήθως πρόχειρες ιδιο- κατασκευές με τέσσερις ρόδες και ένα τιμόνι με τις οποίες μικρά ή και μεγάλα παιδιά κατεβαίνουν μια πλαγιά προσπαθώντας καταρχήν να φτάσουν στο τέρμα και στη συνέχεια αυτό να γίνει όσο πιο γρήγορα είναι εφικτό. Μάλιστα σε αρκετές χώρες της Ευρώπης, με προεξέχουσα τη Μεγάλη Βρετανία γίνονται αγώνες με αυτά τα αυτοκινητάκια, που έχουν αγωνία, σασπένς και βεβαίως απρόοπτα.

Το ενδιαφέρον είναι πως κάποιες αυτοκινητοβιομηχανίες, όπως η Aston Martin, έχουν κατασκευάσει δικά τους soapboxes, ενώ τώρα και η Hyundai παρουσιάζει καταρχήν μια teaser εικόνα του δικού της. Που δείχνει πως θα έχει εντυπωσιακή εμφάνιση, με πολλές και έντονες γωνίες και ακμές, η οποία πιστώνεται στο Ευρωπαϊκό Κέντρο Σχεδιασμού της Κορεάτικης εταιρεία που έχει έδρα στη Γερμανία.

Σύμφωνα με τους Κορεάτες, οι οποίοι λένε πως υπάρχουν κοινά με το πρωτότυπο 45, όταν ολοκληρωθεί η διαδικασία σχεδιασμού και εξέλιξής του το soapbοx με τα σήματα της Hyundai θα πωλείται κανονικά στην Ευρώπη.

Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ