Τρεις λόγοι για σπουδές στο Mediterranean College που δίνουν στην επιτυχία τη δική σου διάσταση

Υπάρχουν 3 βασικοί λόγοι για τους οποίους ξεκινώντας τις σπουδές σου ΣΗΜΕΡΑ στο Mediterranean College σε Αθήνα ή Θεσσαλονίκη, εξασφαλίζεις το μέλλον σου, στην Ελλάδα και διεθνώς.

Χτίζεις βιογραφικό που ξεχωρίζει!

Σπουδάζοντας στο Mediterranean College επιλέγεις το University of Derby, το καλύτερο σε κατάταξη βρετανικό Πανεπιστήμιο στην Ελλάδα και ένα από τα καλύτερα σε ολόκληρο το Ηνωμένο Βασίλειο! Το Mediterranean College διατηρεί συνεργασία franchise με το University of Derby και τα προγράμματά του μεταφέρονται αυτούσια στην Ελλάδα.

Βάσει της πανεπιστημιακής κατάταξης Guardian University Guide 2020, το University of Derby ανήκει στα 26 καλύτερα Βρετανικά Πανεπιστήμια (από 121 ιδρύματα που αξιολογήθηκαν). Ακόμα καλύτερες είναι οι επιδόσεις του πανεπιστημίου στους τομείς Hospitality, με θέση στο TOP5 & στους τομείς Business & Marketing, στο TOP10.

Γίνεσαι δίγλωσσος επαγγελματίας με διεθνή προοπτική!

Το Mediterranean College είναι το μοναδικό Κολλέγιο που εφαρμόζει δίγλωσσο μοντέλο εκπαίδευσης: Η φοίτηση πραγματοποιείται αρχικά στα ελληνικά και στη συνέχεια στα αγγλικά και χωρίς προσθήκη προπαρασκευαστικού έτους. Με τον τρόπο αυτό, εξοικειώνεσαι με την ορολογία της επιστήμης σου και αποκτάς επάρκεια στα Αγγλικά. Ως απόφοιτος του Mediterranean College, είσαι ανταγωνιστικότερος στην αγορά εργασίας, ενώ μπορείς να αναζητήσεις μεταπτυχιακό ή εργασία τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό.

Ενισχύεις τις επαγγελματικές σου δεξιότητες & επιταχύνεις την επαγγελματική σου αποκατάσταση!

Σπουδάζοντας στο Mediterranean College, είσαι μέλος του μοναδικού Κολλεγίου στην Ελλάδα που διαθέτει ολοκληρωμένο πλάνο απασχολησιμότητας για τους φοιτητές του, σε συνεργασία με 500+ εταιρείες & οργανισμούς, με στόχο τη διασύνδεσή σου με την αγορά εργασίας.

Το MCEmployability Scheme® αποτελείται από μοναδικές υπηρεσίες & δράσεις επαγγελματικής ανάπτυξης όπως:

  • Ετήσιο Job Fair με συμμετοχή δεκάδων εταιρειών.
  • Στελεχωμένο Career Office με εξελιγμένες υπηρεσίες σταδιοδρομίας.
  • Οργανωμένο πλαίσιο πρακτικής άσκησης – μαθητείας.
  • Δωρεάν σεμινάρια, εκπαιδευτικές επισκέψεις, ομιλίες στελεχών, real projects & εκθέσεις φοιτητών, συμμετοχή σε συνέδρια & διαγωνισμούς.
  • Κορυφαίες αποκλειστικές διοργανώσεις για την επιμόρφωση & δικτύωση των φοιτητών: Education Festival / Student Excellence Conference / Education Awards

To Mediterranean College, το 1ο Πανεπιστημιακό Κολλέγιο της Ελλάδας, αποτελείται από οκτώ (8) Ακαδημαϊκές Σχολές και προσφέρει 35 αναγνωρισμένα Προπτυχιακά (Bachelor’s) και Μεταπτυχιακά (Master’s) προγράμματα σπουδών στους τομείς της Οικονομίας & Διοίκησης, των Ναυτιλιακών, της Πληροφορικής, της Ψυχολογίας, των Επιστημών της Αγωγής, των Πολιτικών & Μηχανολόγων Μηχανικών, των Επιστημών Υγείας & Αθλητισμού και του Τουρισμού-Φιλοξενίας. Επίσης, παρέχεται η δυνατότητα δια ζώσης, μικτής ή εξ’ αποστάσεως φοίτησης, με χρήση ολοκληρωμένης πλατφόρμας και σύγχρονων εργαλείων e-learning.

Επικοινώνησε σήμερα, για περισσότερες πληροφορίες στα προγράμματα σπουδών και χρηματοδότησης, που προσφέρονται.


Πηγή

Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ