Ο Γαβρόγλου ζήτησε συγγνώμη για το σεξιστικό σχόλιο κατά της Κεραμέως


Συγγνώμη ζήτησε για την ανάρτηση σεξιστικού περιεχομένου κατά της Νίκης Κεραμέως, ο Κώστας Γαβρόγλου.

Με νέα του ανάρτηση ο πρώτην υπουργός Παιδείας σημειώνει ότι στην προσπάθειά του να στηλιτεύσει τη «δημιουργική στατιστική» της κ. Κεραμέως επέδειξε απροσεξία κάνοντας ατυχή αναφορά σε σεξιστικό στερεότυπο.

Παράλληλα, τονίζει ότι η απόρριψη του στερεότυπου από μέρους δεν αποτελεί δικαιολογία για την ακούσια αναπαραγωγή του. « αρακαλώ πολύ θεωρήστε την από πλευράς μου αναφορά σε αυτό το στερεότυπο ως ομολογουμένως ατυχή», καταλήγει.

Ολόκληρη η ανάρτηση του Κώστα Γαβρόγλου

Σε μια προσπάθεια μου να στηλιτεύσω τη “δημιουργική στατιστική” της Υπουργού Παιδείας επέδειξα απροσεξία κάνοντας μια ατυχή αναφορά σε γνωστό σεξιστικό στερεότυπο. Κατανοώ ότι ακόμα και η απερίφραστη, από πλευράς μου, απόρριψη αυτού του στερεότυπου δεν αποτελεί δικαιολογία για την ακούσια αναπαραγωγή του. Λυπάμαι, πρωτίστως γι’ αυτή καθαυτή την αστοχία μου αλλά επίσης και για το γεγονός ότι έγινε η αφορμή για τον αποπροσανατολισμό και την υπονόμευση της απολύτως βάσιμης κριτικής που αξίζει στη δημιουργική στατιστική με την οποία αυτή η κυβέρνηση βαφτίζει το κρέας ψάρι. Παρακαλώ πολύ θεωρήστε την από πλευράς μου αναφορά σε αυτό το στερεότυπο ως ομολογουμένως ατυχή.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ