Κορονοϊός: Θετικοί τρεις από τους 53 διασωθέντες στο ναυάγιο της Χάλκης


Κορονοϊός: Θετικοί στον κορονοϊό βρέθηκαν τρεις από τους 53 πρόσφυγες μετανάστες που περισυνελέγησαν την περασμένη Τρίτη στη θαλάσσια περιοχή 21 ναυτικά μίλια δυτικά της Χάλκης και οι οποίοι φιλοξενούνται σε ξενοδοχείο της πόλης της Ρόδου, το οποίο μισθώθηκε για το σκοπό αυτό.

Σύμφωνα με πληροφορίες της «δημοκρατικής» τα κρούσματα φιλοξενούνται σε ξεχωριστό χώρο και φυλάσσονται από άνδρες του Λιμενικού οι οποίοι φορούν ειδικές στολές προκειμένου να προφυλαχθούν και έχουν ληφθεί όλα τα απαραίτητα μέτρα.

Τα επιβεβαιωμένα κρούσματα θα παραμείνουν σε καραντίνα για 14 ημέρες, ενώ κανένας από τους υπόλοιπους 50 δεν έχει εκδηλώσει συμπτώματα και τα τεστ τους βγήκαν αρνητικά.

Μετά την 14ήμερη καραντίνα, θα ακολουθήσει και δεύτερος έλεγχος.

Σημειώνεται ότι οι τέσσερις κατηγορούμενοι που αναγνωρίσθηκαν ανάμεσα στα άτομα που διασώθηκαν, ως τα άτομα που έδρασαν από κοινού με διακριτούς ρόλους ο καθένας και μερίμνησαν για την μεταφορά τους και την διακυβέρνηση του σκάφους και οι οποίοι θα απολογηθούν αύριο, προέκυψε από τα τεστ στα οποία υπεβλήθησαν ότι είναι αρνητικοί στον κορονοϊό.

Πηγή:dimokratiki.gr

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ