Κορονοϊός: Συναγερμός για τους θετικούς στον ιό που «σπάνε» την καραντίνα και αλωνίζουν την Ελλάδα


Παρά τις προειδοποιήσεις των ειδικών να μένουν σπίτι και μακριά από τις ευπαθείς ομάδες όσοι νοσούν από τον κορονοϊό, κάποιοι επιμένουν να μην ακούν τις εκκλήσεις των ειδικών και «σπάνε» καραντίνες ενώ είναι θετικοί στον κορονοϊό.

Τα περιστατικά ανευθυνότητας που έρχονται καθημερινά στη δημοσιότητα προκαλούν τουλάχιστον οργή, καθώς την ώρα που στη χώρα μας μόνο μέσα σε επτά μέρες καταγράφηκαν 1.621 κρούσματα κορονοϊoύ, κάποιοι επιμένουν να είναι «εξυπνάκηδες», όπως έχει αποκαλέσει όσους δεν συμμορφώνονται με τους κανόνες για τον κορονοϊό ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας, Νίκος Χαρδαλιάς.

Μετά την είδηση ότι 24χρονη νεφροπαθής που νοσεί από κορονοϊό θέλησε να πάει διακοπές στη Σαντορίνη (η ίδια ζήτησε με δηλώσεις της συγγνώμη), καθημερινά στο φως της δημοσιότητας έρχονται ολοένα και περισσότερα τέτοια περιστατικά.

Τώρα, έχει σημάνει συναγερμός για τον εντοπισμό ενός 26χρονου άνδρα, ο οποίος φέρεται να το έσκασε από το νοσοκομείο, όταν έμαθε ότι έχει κορονοϊό.

H ΕΛ.ΑΣ. έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό του 26χρονου Έλληνα ασιατικής καταγωγής, ο οποίος εξαφανίστηκε το βράδυ του Σαββάτου από το νοσοκομείο Ευαγγελισμός. Όπως αναφέρεται, ο 26χρονος είχε δηλώσει στους γιατρούς ότι είχε το τελευταίο πενθήμερο πυρετό κι άλλα συμπτώματα. Οι γιατροί ζήτησαν από τον 26χρονο να παραμείνει στο νοσοκομείο, όμως εκείνος εξαφανίστηκε με τη βοήθεια του αδελφού του που ήταν μαζί του στο νοσοκομείο. Ακολούθησε επικοινωνία των γιατρών με τον αδελφό του 26χρονου, ο οποίος δήλωσε ότι ο συγγενής του δεν επιθυμεί να νοσηλευτεί, αλλά θα παραμείνει σε κατοικία για την οποία έχουν δοθεί ασαφή στοιχεία διεύθυνσης.


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ