Κορονοϊός: Κλειστό το Διοικητήριο στο Μεσολόγγι – Εντοπίστηκε κρούσμα σε υπάλληλο

Κλειστό θα παραμείνει σήμερα, Δευτέρα 31 Αυγούστου, το κτήριο της Περιφερειακής Ενότητας στο Μεσολόγγι, μετά τον εντοπισμό κρούσματος κορονοϊού σε υπάλληλο.

Ειδικότερα, πληροφορίες του agriniopress, αναφέρουν ότι πρόκειται για εργαζόμενη στο κτήριο της Περιφερειακής Ενότητας και έχει δοθεί εντολή οι υπηρεσίες να παραμείνουν κλειστές για να γίνει απολύμανση του χώρου.

Παράλληλα, αναμένεται να ξεκινήσουν άμεσα διαδικασίες ιχνηλάτησης των επαφών της.

Αύριο, Τρίτη 1 Σεπτεμβρίου, οι εργαζόμενοι που δεν έχουν έρθει σε επαφή με τη γυναίκα θα προσέλθουν κανονικά στην εργασία τους, τηρώντας τα προβλεπόμενα μέτρα και αυστηρά με χρήση μάσκας, ενώ από Τετάρτη θα επανέλθει η κανονική λειτουργία στην Περιφερειακή Ενότητα.

Σε ότι αφορά την κλινική κατάσταση της γυναίκας, όπως αναφέρει το agriniopress, χαρακτηρίζεται ασυμπτωματική και παραμένει σε καραντίνα στο σπίτι της, αναμένοντας τα αποτελέσματα του επαναληπτικού ελέγχου.

Η ανακοίνωση της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας αναφέρει:

«Η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας ανακοινώνει ότι το Διοικητήριο της ΠΕ Αιτωλοακαρνανίας στο Μεσολόγγι, θα παραμείνει κλειστό σήμερα Δευτέρα 31 Αυγούστου 2020, έπειτα από τον εντοπισμό θετικού κρούσματος Covid-19 σε υπάλληλο.

Προχώρησαν ήδη οι διαδικασίες για την απολύμανση όλων των χωρών, ενώ αύριο Τρίτη 1 Σεπτεμβρίου 2020 το σύνολο του προσωπικού θα υποβληθεί σε διαγνωστική εξέταση ανίχνευσης κορονοϊού».

Πηγή

Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ