Λαμία: 17χρονες έδειραν άγρια 13χρονη και την έστειλαν στο νοσοκομείο


Το νεαρό κορίτσι δέχτηκε «βροχή» από γροθιές και κλωτσιές

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του LamiaReport ο ξυλοδαρμός της 13χρονης έγινε σε παρκάκι της Νέας Άμπλιανης στη Λαμία, που τα βράδια μαζεύονται αρκετά παιδιά.

Όπως καταγγέλλει η οικογένεια της 13χρονης χωρίς να υπάρχει κάποιος σοβαρός λόγος υπήρξε αρχικά μια φραστική αντιπαράθεση μεταξύ της νεαρής και της παρέας με τις τρεις 17χρονες.

Ξαφνικά η μια από αυτές έριξε ένα χαστούκι στην 13χρονη και στη συνέχεια άρχισαν να την χτυπούν άγρια και οι τρεις μαζί. «Την χτύπησαν και την έριξαν κάτω. Την πατούσαν και την κλωτσούσαν. Η αδελφή μου νοσηλεύεται με χτυπήματα στον αυχένα, στα πλευρά, στην κοιλιά και αλλού. Έχουμε καταθέσει μηνύσεις και τώρα η δικαιοσύνη έχει το λόγο….», λέει η αδελφή της 13χρονης στο LamiaReport.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι η παρέα των 17χρονων κοριτσιών που ξυλοκόπησε την 13χρονη απαρτίζεται από μια Ελληνίδα, μια Ρουμάνα και μια Αλβανίδα.

Η οικογένειας της 13χρονης έχει δώσει εντολή στον γνωστό ποινικολόγο Απόστολο Λύτρα να αναλάβει την υπόθεση.

«Έχω ενημερωθεί από την οικογένεια για τον άγριο ξυλοδαρμό του κοριτσιού, το οποίο νοσηλεύεται στο ΓΝ Λαμίας. Περιμένω τις ιατρικές γνωματεύσεις και το περιεχόμενο της δικογραφίας που σχημάτισε η αστυνομία στη Λαμία και μετά όλα θα πάρουν το δρόμο τους…», είπε στο LamiaReport o κ. Λύτρας.


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ