Yava: Εξασφάλισε οnline ετήσια συνδρομή με 68 ευρώ – Δώρο τα ομαδικά και οι τρεις μήνες του lockdown


Τη δυνατότητα μετά το lockdown να βάλεις με ασφάλεια τη γυμναστική, την ευεξία και τα οφέλη της στη ζωή σου, σου δίνει φέτος και μόνο για λίγες ημέρες η μεγαλύτερη αλυσίδα γυμναστηρίων στη χώρα, τα Yava Fitness Centers.

O ταχύτερα αναπτυσσόμενος όμιλος στην Ελλάδα στον τομέα του fitness και wellness πρωτοπορεί εκ νέου με μια υπερπροσφορά η οποία δεν έχει προηγούμενο. Μπορείς τώρα να αγοράσεις τη RED ετήσια συνδρομή γυμναστικής μόνο με 68 ευρώ παίρνοντας ως δώρα, όλα τα ομαδικά προγράμματα, ακόμα και τα groupplus, την εγγραφή αξίας 30 ευρώ, δωροκάρτες για να δώσεις σε γνωστούς και φίλους, ενώ εάν έχασες τους τρεις μήνες γυμναστικής λόγω lockdown, σου επιστρέφονται!

Ναι, σωστά διάβασες. Μπορείς δηλαδή να εξασφαλίσεις έως 15 μήνες απεριόριστης γυμναστικής στην ίδια τιμή. Έτσι σου δίνεται η δυνατότητα να επενδύσεις στο πολυτιμότερο αγαθό που έχεις, δηλαδή την υγεία σου. Άλλωστε, δεν είναι τυχαίο που τα YavaFitnessCenters συνεχίζουν να κάνουν το fitness… τρόπο ζωής για όλους.

Με παρουσία στην Αθήνα και σε πολλές πόλεις της επαρχίας, τα Yava δίνουν έμφαση στα μέτρα ασφαλείας για την προστασία της δημόσιας υγείας, ενώ επενδύουν στην τεχνολογία, με τη χρήση και των ηλεκτρονικών ραντεβού για την επίσκεψη στους χώρους άθλησης, αλλά και των gym panels, όπου ο κάθε αθλούμενος μπορεί να προπονείται ακόμα και μόνος του, χωρίς δηλαδή τη συχνή παρουσία και βοήθεια του γυμναστή.

Φέτος, λοιπόν, έχεις τη δυνατότητα να αγοράσεις RED ετήσια συνδρομή γυμναστικής με μόνο 68 ευρώ παίρνοντας δώρο όλα τα ομαδικά προγράμματα (συμπεριλαμβανομένων των group+) και παράλληλα, να κερδίσεις και τους τρείς μήνες που έχασες λόγω του lockdown!

Η υπερπροσφορά αυτή της RED συνδρομής ισχύει για όλους και αυστηρά έως τις 4 Σεπτεμβρίου 2020, με δυνατότητα αγοράς από το γυμναστήριο της επιλογής σου ανά την Ελλάδα με μετρητά ή κάρτα, καθώς και με άμεση online αγορά από το site της εταιρείας, εφόσον δεν θέλεις να περιμένεις!

Και γιατί να περιμένεις άλλωστε, αφού μπορείς να την αγοράσεις άμεσα τώρα… αγοράζοντας online από εδώ την ετήσια συνδρομή των 68 ευρώ, είτε είσαι ήδη μέλος των Yava και έχει λήξει η συνδρομή σου, είτε είσαι νέο μέλος έχεις:

-Ελεύθερη χρήση των καρδιαγγειακών μηχανημάτων

-Χρήση μηχανημάτων μυϊκής ενδυνάμωσης και ελευθέρων βαρών

-Συμμετοχή σε όλα τα ομαδικά προγράμματα χωρίς χρέωση

-Χρήση αποδυτηρίων και lockers

-Προσωπικό πρόγραμμα γυμναστικής ανάλογα με τις ανάγκες σου το οποίο παραλαμβάνεις ηλεκτρονικά

-Οπτικοακουστικό υλικό για τον νέο κόσμο των Yava το οποίο παραλαμβάνεις ηλεκτρονικά με οδηγίες γυμναστικής αλλά και διατροφής

-Δωρεάν εγγραφή αξίας 30 ευρώ

-Τρεις gift cards για να τις δώσεις σε φίλους σου, στην οικογένειά σου, σε γνωστούς σου, ώστε να μπορέσουν να επωφεληθούν και εκείνοι της προνομιακής τιμής των 68 ευρώ

-Όπως σημειώνουν τα Yava, τα μέλη που είχαν ενεργή συνδρομή κατά τη διάρκεια του lockdown (από 13/03/20 και μετά), παίρνουν δώρο και τους τρεις μήνες του lockdown (σύνολο δηλαδή 15 μήνες)!

Στα Yava κερδίζουν και οι φίλοι σου!

Αυτοί που θα παραλάβουν τις Gift Cards (δωροκάρτες) από εσένα που θα κάνεις την εγγραφή, θα έχουν και τη δυνατότητα να εγγραφούν με την ίδια προνομιακή προσφορά των 68 ευρώ. Επίσης, ο κάθε ένας που θα εγγραφεί, θα λάβει νέες Gift Cards, τις οποίες με τη σειρά του θα μπορεί να προωθήσει σε φίλους και γνωστούς τους, με τα ανάλογα οφέλη και προνόμια.

Άλλαξε τη ζωή σου με μόλις 5,6 ευρώ τον μήνα!

Είναι γνωστό πως η γυμναστική είναι απαραίτητο συστατικό τόσο για την υγεία, όσο και για την καλή ψυχολογία μας. Άλλαξε τελείως το σώμα σου με ασφάλεια μέσα από τους πιο σύγχρονους και άρτια εξοπλισμένους χώρους fitness και wellness των Yava Fitness Centers με μόλις 5,6 ευρώ τον μήνα. Δεν χρειάζεται να ψάξεις αλλού. Στα Yava τα έχεις όλα και ειδικά τη γυμναστική με ασφάλεια στη νέα εποχή μετά το lockdown. Κάνε, λοιπόν, τη στροφή 180 μοιρών και κέρδισε το στοίχημα που τόσο καιρό απέφευγες, χωρίς υπερβολικά έξοδα.

Εξειδικευμένα μηχανήματα με την τελευταία λέξη της τεχνολογίας και ειδικά διαμορφωμένοι χώροι σε περιμένουν να δώσουν άνεση, απόλαυση και ασφάλεια στην άσκησή σου.

Αν ψάχνεις, λοιπόν, ένα επιπλέον κίνητρο για να ξεκινήσεις γυμναστική μετά το lockdown, τώρα σου το προσφέρουν τα Yava! Προσοχή όμως, διότι μετά τη λήξη της συγκεκριμένης προσφοράς, οι τιμές θα αλλάξουν πολύ προς τα πάνω… οπότε μην περιμένεις και εξασφάλισε τώρα την εγγραφή σου online εδώ.


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ