Ηράκλειο: Δύο γυναίκες πίσω από την συγκέντρωση κατά της μάσκας


Στα ίχνη δύο γυναικών που φέρονται να είναι διοργανώτριες της συγκέντρωσης στο κέντρο του Ηρακλείου το απόγευμα της Κυριακής (6/9), έφτασε η Ελληνική Αστυνομία.

Σύμφωνα με το ekriti, έχουν ταυτοποιηθεί δύο γυναίκες 33 και 30 ετών οι οποίες και αναζητούνται, μετά και τον σχηματισμό της δικογραφίας.

Οι Αρχές εκτιμούν ότι το απόγευμα της Κυριακής (6/9) περίπου 500 άτομα συγκεντρώθηκαν στην πλατεία Ελευθερίας προκειμένου να διαμαρτυρηθούν για τη χρήση μάσκας στα σχολεία.

Υπενθυμίζεται ότι για την περίπτωση του Ηρακλείου, μετά τα αυξημένα κρούσματα του προηγούμενου διαστήματος, έχουν τεθεί σε εφαρμογή έκτακτα περιοριστικά μέτρα, τα οποία μεταξύ άλλων προβλέπουν:

Αναστολή κάθε είδους εκδήλωσης, απαγόρευση κάθε είδους συνάθροισης πολιτών άνω των 9 ατόμων για οποιονδήποτε λόγο, τόσο σε δημόσιο όσο και σε ιδιωτικό χώρο και υποχρεωτική η χρήση μάσκας τόσο σε εξωτερικούς όσο και σε εσωτερικούς χώρους.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

Πηγή


1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Οι 2 διοργανωτριες πρεπει να τιμωρηθουν αμειληκτα γιατι διεπραξαν συνειδητα εγκλημα κατα
    της δημοσιας υγειας, και οσοι πηγαν, πρεπει να διαπομπευθουν λογω βλακειας μεσω δημοσιοποιησης λιστας με τα ονοματα και τις φωτογραφιες τους.

Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ