Αναβολή στη δίκη για τη φονική πλημμύρα στη Μάνδρα


Στην αναβολή της δίκης για τη φονική πλημμύρα στη Μάνδρα Αττικής το 2017 που κόστισε τη ζωή σε 25 συνανθρώπους μας προχώρησε σήμερα (08/09), το Τριμελές Πλημμελειοδικείο.

Το δικαστήριο αποφάσισε την αναβολή της εκδίκασης της υπόθεσης για τις 19 Οκτωβρίου, καθώς μια εκ των δικαστών είναι έγκυος και δεν μπορούσε να βρεθεί στην έδρα, ενώ δεν υπήρχε αναπληρωματικό μέλος στη σύνθεση.

Η 19η Οκτωβρίου ήταν η συντομότερη δικάσιμος που μπορούσε να δώσει το δικαστήριο ώστε να μη χαθεί άλλος χρόνος, ενώ εκτιμάται ότι στη νέα σύνθεση θα κληρωθεί και αναπληρωματικό μέλος καθώς η διαδικασία προβλέπεται πολύμηνη.

Η δίκη ξεκίνησε μετ΄ εμποδίων, τον περασμένο Ιανουάριο, καθώς αρχικά οδηγήθηκε σε διακοπή προς αναζήτηση μεγαλύτερης δικαστικής αίθουσας λόγω των πολλών κατηγορουμένων και των συνηγόρων υπεράσπισής τους, ενώ στη συνέχεια διεκόπη και πάλι εξαιτίας της πανδημίας του κορονοιού.

Υπενθυμίζεται ότι στο εδώλιο μεταξύ των κατηγορουμένων, σε βαθμό πλημμελήματος κάθονται η τέως περιφερειάρχης Αττικής, ο τέως αντιπεριφερειάρχης Δυτικής Αττικής, οι τότε δήμαρχοι Μάνδρας, Ελευσίνας, Μεγαρέων, στελέχη της πολεοδομίας και των αρμόδιων δήμων.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ