Ξάνθη: Θρίλερ με την εξαφάνιση της 14χρονης – Για αρπαγή κάνει λόγο η δικηγόρος της οικογένειας


Η δικηγόρος της οικογένειας της 14χρονης έκανε λόγο για αρπαγή της ανήλικης – Επικοινώνησαν μία φορά μαζί της – Ο προβληματισμός για ερωτική σχέση

Αγωνία επικρατεί στην Ξάνθη για την εξαφάνιση της 14χρονης Ραφαηλίας Ε., τα ίχνη της οποίας αγνοούνται από τις 24 Αυγούστου.

Μιλώντας στο Open η δικηγόρος της οικογένειας της Ραφαηλίας έκανε λόγο για αρπαγή της 14χρονης. «Κατέβηκε κάποια στιγμή από το σπίτι της με κάποια… τεχνάσματα και εξαφανίστηκε», είπε η δικηγόρος. Δίνοντας περισσότερες λεπτομέρειες για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες η νεαρή εξαφανίστηκε, ο θείος της ανέφερε: «Από τις 24 Αυγούστου ενώ ήταν στο σπίτι το μεσημέρι, κάποια στιγμή ήρθε η γιαγιά της, ζήτησε χρήματα για να πάει να πάρει κάτι να φάει. Της λέει η γιαγιά της “περίμενε, θα πάμε μαζί” και της λέει “γιαγιά πάω κάτω, έλα πίσω μου”. Η Ραφαηλία κατέβηκε με το ασανσέρ, η γιαγιά της κατέβηκε από τα σκαλοπάτια αλλά την ώρα που κατέβηκε κάτω η Ραφαηλία δεν υπήρχε».

Σύμφωνα με τον ίδιο, αμέσως η μητέρα της κοπέλας ενημέρωσε την αστυνομία για την εξαφάνισή της.

«Από το φιλικό περιβάλλον το μόνο που γνωρίζουμε είναι ότι είχε μία σχέση και μάλιστα μας είπε ότι χωρίσανε κιόλας. Επικεντρωνόμαστε σε αυτή τη σχέση», είπε ο θείος της Ραφαηλίας και τόνισε ότι είχαν μέχρι και την περασμένη Τετάρτη μια επικοινωνία με την ανήλικη, στην οποία ενημερώθηκαν ότι είναι καλά. Σύμφωνα με τον θείο της ο άνθρωπος με τον οποίο σχετιζόταν η μικρή είναι 21 ετών.

«Στη συγκεκριμένη περίπτωση δεν έχουν διευκρινιστεί ακόμα οι συνθήκες κάτω από τις οποίες κρατείται η μικρή. Δηλαδή το ότι υπάρχει μία μικρή επικοινωνία με την παθούσα η οποία διαρκεί λίγα μόνο δευτερόλεπτα δεν σημαίνει αν έχει πάει με τη θέλησή της. Δυστυχώς ο νόμος και στο άρθρο περί αρπαγής ανηλίκου και στο άρθρο περί των γενετήσιων πράξεων που ασκούνται σε ανήλικο, δεν θέτει το όριο ψηλά. Βάζει το όριο ως προς τον διαχωρισμό μεταξύ πλημμελήματος και κακουργήματος στα 14 έτη, που είναι πάρα πολύ μικρό. Αυτό δυσχεραίνει πάρα πολύ τις έρευνες, και το πλαίσιο κάτω από το οποίο θα αντιμετωπιστεί ο άνθρωπος αυτός (σ.σ.: ο 21χρονος)» αναφέρει η δικηγόρος, που εξέφρασε την πεποίθηση ότι ο «δράστης» πήρε την κοπέλα όχι για να κάνουν παρέα ή να αποκτήσουν κάποιες φιλικές σχέσεις. «Υπάρχει η έντονη υπόνοια και υποψία, ότι έχουν δημιουργηθεί και άλλου είδους σχέσεις, που προσβάλουν την γενετήσια αξιοπρέπεια», συνέχισε.

Πηγή: voria.gr


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ