Θεσσαλονίκη: Εργαζόμενη σε καφέ έκλεψε 25.000 ευρώ από το ταμείο


To ταμείο του καφέ-μπαρ στο Κορδελιό Θεσσαλονίκης, όπου εργαζόταν είχε βάλει στόχο 30χρονη, η οποία συνελήφθη

Σύμφωνα με καταγγελία, κατά το διάστημα των τελευταίων εννέα μηνών μέχρι και την πρόσφατη σύλληψή της, η 30χρονη αφαίρεσε συστηματικά και τμηματικά από το ταμείο το ποσό των 25.000 ευρώ.

Εκτός από την περίπτωση της 30χρονης, οι αστυνομικοί στη Θεσσαλονίκη διαλεύκαναν ακόμη 11 υποθέσεις το τελευταίο 24ωρο, προχωρώντας σε συλλήψεις, σύμφωνα με το seleo.gr.

Στο μεταξύ, δύο άτομα συνελήφθησαν για παράνομη μεταφορά αλλοδαπών, απείθεια, αντίσταση και φθορά ξένης ιδιοκτησίας.

Πρόκειται για αλλοδαπούς 38 και 21 ετών, οι οποίοι εντοπίστηκαν στην Εγνατία Οδό, να κινούνται με όχημα, μεταφέροντας παράνομα αλλοδαπούς στο εσωτερικό της χώρας. Οι δύο άντρες ως οδηγός και συνοδηγός, προκειμένου να αποφύγουν επικείμενο αστυνομικό έλεγχο, ανέπτυξαν ταχύτητα πραγματοποιώντας επικίνδυνους ελιγμούς. Το όχημά τους ακινητοποιήθηκε στη Σταυρούπολη αφού προσέκρουσε σε περιπολικό και προκάλεσε φθορές σε κατάστημα της περιοχής. Κατασχέθηκε τόσο το προαναφερόμενο αυτοκίνητο όσο και δύο κινητά τηλέφωνα που χρησιμοποιούσαν για τις συνεννοήσεις τους.

Στη «φάκα» ένα άτομο για παράβαση του Νόμου περί Τελωνειακού Κώδικα. Κατασχέθηκαν αδασμολόγητα πακέτα τσιγάρα και συσκευασίες καπνού που δεν έφεραν την ειδική ταινία φόρου κατανάλωσης του ελληνικού δημοσίου.

Επίσης, συνελήφθησαν δύο άτομα, προσωρινά υπεύθυνες ισάριθμων οίκων ανοχής, για παράβαση του νόμου περί προστασίας προσωπικών δεδομένων, καθώς σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε στους χώρους λειτουργίας τους εντοπίστηκαν κλειστά κυκλώματα παρακολούθησης χωρίς να υπάρχει ειδική σήμανση προς ενημέρωση των πελατών. Επιπρόσθετα, διαπιστώθηκε ότι μία εκ των δύο επιχειρήσεων λειτουργούσε παράνομα αφού στερούταν σχετικής άδειας λειτουργίας.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον αρμόδιο εισαγγελέα.


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ