Νίκος Ιωάννου: Ένας χρόνος από το φοβερό τροχαίο – Ποια είναι η κατάσταση του 21χρονου


Πέρασε ένας χρόνος από τότε που ο 21χρονος Νίκος και η οικογένεια του άρχισαν να ανεβαίνουν ξαφνικά έναν μεγάλο Γολγοθά – Βοηθήστε τον να σταθεί ξανά στα πόδια του

Ήταν 9 Σεπτεμβρίου του 2019 όταν ο νεαρός Νίκος Ιωάννου, ένα χαμογελαστό και εργατικό παιδι, ιδιαίτερα αγαπητό στην τοπική κοινωνία της Λοκρίδας, είχε ένα τρομακτικό τροχαίο στην Αταλάντη.

Από εκείνη την ημέρα, όλα άλλαξαν για την οικογένεια Ιωάννου, με τον Νίκο να καταφέρνει να βγει νικητής από την πιο δύσκολη μάχη και σταδιακά να κάνει βήματα προόδου για να επανέλθει.

Από εκείνη την ημέρα, όλα άλλαξαν για την οικογένεια Ιωάννου, με τον Νίκο να παλεύει καθημερινά για να επανέλθει και την οικογένειά του να προσπαθεί με κάθε τρόπο να τον στηρίξει στην πιο δύσκολη μάχη.

Από την 9η Σεπτεμβρίου και έπειτα, τα πάντα είναι διαφορετικά. Νοσηλεία στην Εντατική, πολύωρα χειρουργία στο κεφάλι και το σώμα και καθημερινός αγώνας. Ο Νίκος κατάφερε να κερδίσει τη μάχη για τη ζωή και να περάσει στο επόμενο στάδιο, αυτό της αποκατάστασης, το οποίο είναι εξίσου απαιτητικό και επώδυνο οικονομικά για την οικογένεια.

Δώσε κι Εσύ Δύναμη στον Νίκο να επιστρέψει σύντομα κοντά μας!

ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ Αρ. Λογαριασμού: 5162-098252-957 IBAN: GR07 0172 1620 0051 6209 8252 957 Δικαιούχοι: ΙΩΑΝΝΟΥ ΑΓΓΕΛΗΣ, ΙΩΑΝΝΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ.

Το χρονικό

Ο 20χρονος από την Αταλάντη, είχε επιστρέψει πατρικό του για το καλοκαίρι, από την Αθήνα όπου σπούδαζε, και δούλευε ως ντελιβεράς.

Εκείνο το πρωινό είχε μόλις παραδώσει μια παραγγελία σε κατάστημα λίγο έξω από την Αταλάντη και επέστρεφε πίσω. Κινούνταν με το μηχανάκι του και με χαμηλή ταχύτητα – όπως έδειξε η πραγματογνωμοσύνη – στον δρόμο που συνδέει την Αταλάντη με τη Σκάλα και συγκρούστηκε πλαγιομετωπικά με αυτοκίνητο τύπου βαν, στο σημείο που βρίσκεται το Αστυνομικό Τμήμα όταν ξαφνικά το εν λόγω Ι.Χ. παραβιάζοντας τις απαγορευτικές πινακίδες στο προαύλιο του Α.Τ έκανε αναστροφή και βγήκε κάθετα στον δρόμο παράνομα και συγκρούστηκε με το διερχόμενο δίκυκλο του νεαρού Νίκου που κινούνταν κανονικά στην πορεία του. Αποτέλεσμα του τροχαίου ο 20χρονος να τραυματιστεί πολύ σοβαρά και στο κεφάλι και στο υπόλοιπο σώμα…

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr


Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ