O Βαγγέλης δεν γύρισε ποτέ στα παιδιά του – Έπεσε πάνω στο καθήκον…


Ο 35χρονος Βαγγέλης Ν. πατέρας δυο μικρών παιδιών, οδηγός της μοιραίας μοτοσυκλέτας της ΔΙ.ΑΣ., μαζί με τον 25χρονο συνάδελφό του που μπήκε με την τελευταία σειρά πήγαιναν να βοηθήσουν κόσμο σε φωτιά που ξέσπασε σε οικόπεδο στον Άγιο Κοσμά

Πατέρας δυο μικρών παιδιών ήταν ο 35χρονος αστυνομικός της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. που έχασε τη ζωή του στο φρικτό τροχαίο που σημειώθηκε στη Λ. Ποσειδώνος το μεσημέρι. Πάντα χαμογελαστός και πολύ αγαπητός στους συνάδελφούς του, όλοι έχουν να πουν έναν καλό λόγο για τον Βαγγέλη.

Παντρεύτηκε την αγαπημένη του Ευστρατία πριν 6 χρόνια και είχαν αποκτήσει δυο πανέμορφα παιδιά.

Στο ίδιο συμβάν τραυματίστηκε σοβαρά και ο δεύτερος επιβάτης της μηχανής της ΔΙ.ΑΣ., ηλικίας 25 ετών, ο οποίος νοσηλεύεται διασωληνωμένος στο Ασκληπιείο της Βούλας που δίνει μάχη για τη ζωή του. Στο νοσοκομείο έχει μεταβεί ψυχολόγος της Αστυνομίας για να στηρίξει τους σοκαρισμένους συναδέλφους του αδικοχαμένου 35χρονου αλλά και τη σύζυγό του που βρίσκεται σε κατάσταση σοκ.

Οι δύο αστυνομικοί είχαν πάρει σήμα από το κέντρο της ΕΛ.ΑΣ. για φωτιά σε οικόπεδο στον Άγιο Κοσμά και έτρεχαν με τις μηχανές για να βοηθήσουν κόσμο. Υπό άγνωστες ακόμα συνθήκες συγκρούστηκαν με αυτοκίνητο. Μαζί τους βρίσκονταν ακόμα δύο αστυνομικοί της ΔΙ.ΑΣ. που επέβαιναν σε άλλη μοτοσικλέτα και πήγαιναν μαζί στη φωτιά.

Η μοτοσικλέτα του 35χρονου και του 25χρονου ανετράπη και σύρθηκε για πολλά μέτρα. Αρχικά προσέκρουσε σε ένα αυτοκίνητο και στη συνέχεια και σε δεύτερο. Την έρευνα έχει αναλάβει η Τροχαία για να εξεταστούν οι συνθήκες κάτω από τις οποίες έγινε το δυστύχημα.

Ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες κάνουν λόγο για ασυνείδητο οδηγό ο οποίος έκανε αναστροφή με αποτέλεσμα να χάσει τον έλεγχο της μηχανής ο 35χρονος αστυνομικός και να σκοτωθεί.


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ