Θεσσαλονίκη: Δολοφονήθηκε τελικά ο άνδρας που βρέθηκε νεκρός στο Σχολάρι

Σε ανθρωποκτονία αποδίδεται τελικώς ο θάνατος άνδρα, ο οποίος εντοπίστηκε νεκρός σε αγροτική περιοχή στο Σχολάρι Θεσσαλονίκης την περασμένη Δευτέρα

Παρότι η αστυνομία αρχικά δεν εξέταζε το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας, περαιτέρω έρευνα αποκάλυψε πως ο άνδρας έφερε τραύμα από πυροβόλο όπλο στο κεφάλι.

Σύμφωνα με την τοπική ιστοσελίδα Thestival.gr, η σορός του άνδρα έφερε σοβαρές αλλοιώσεις και έτσι απαιτήθηκε εκτεταμένη έρευνα για να αποκαλυφθεί το έγκλημα.

Η ανακοίνωση της αστυνομίας

«Πρωινές ώρες της 07-09-2020 σε παράδρομο της Εθνικής Οδού Θεσσαλονίκης – Νέων Μουδανιών, ύψος Σχολαρίου, βρέθηκε από διερχόμενο πολίτη, νεκρός άνδρας.

Στο πλαίσιο συνεχιζόμενων εκτεταμένων ερευνών, που διενήργησαν αστυνομικοί του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής και Προσωπικής Ελευθερίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, στην ευρύτερη περιοχή εντοπισμού της σορού, έπειτα από την ανεύρεση και συλλογή νέων στοιχείων, διαπιστώθηκε ότι ο παραπάνω έφερε τραύματα στο κεφάλι από πυροβόλο όπλο.

Προανάκριση συνεχίζεται από το Τμήμα Εγκλημάτων κατά Ζωής και Προσωπικής Ελευθερίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης».

Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ