Τραγούδια χωρισμού: Πώς το αγαπημένο σου «προδίδει» τι τύπος πρώην είσαι (vids)


Κεφάλαιο χωρισμός = κεφάλαιο μουσική, όλοι το ξέρουν αυτό

Όταν έρχεται λοιπόν εκείνη η στιγμή που όλα είναι μαύρα και νιώθεις πως δεν ανήκεις πουθενά, εμείς σου βρίσκουμε μια θέση στη λίστα μας και ανάλογα με το πώς χώρισες σου δημιουργούμε και την κατάλληλη μουσική υπόκρουση…

Άνοιξε λοιπόν ένα μπουκάλι κρασί ή ένα κουτί σοκολατάκια (!) και ξεκινάμε…

Someone like you – Adele

Η -και καλά- υπεράνω

Νομίζεις πως είσαι μια κυρία, δηλώνεις πως είσαι έτοιμη να ακούσεις όλα τα  νέα του πρώην σου και φυσικά για την καινούργια του σχέση ενώ δεν διστάζεις να του πεις και ένα «έλα μωρέ δεν πειράζει, θα βρω κάποιον σαν εσένα και να έχεις και μια υπέροχη ζωή, γιατί είμαι η τέλεια, υπεράνω πρώην σου».

Το ότι το πρώτο στάδιο του χωρισμού είναι η άρνηση και πως από ό,τι δηλώνουμε τόσο ένθερμα σε τέτοιες συνθήκες, ισχύει το αντίθετο δεν το μαθαίνεις από εμάς, έτσι;

Goodbye my lover – James Blunt

H χωρισμένη, η σωστή, η τίμια

Εδώ τα πράγματα είναι απλά. Έχεις πλήρη συναίσθηση του τι συμβαίνει και το μόνο κακό είναι πως στο μυαλό σου όλο αυτό διαδραματίζεται επί 10 (χιλιάδες).

Ποιος θα σε κρίνει; Χώρισες και θες να το ζήσεις; Ε θα το ζήσεις! Και θα το ζήσεις σωστά, με τις τύψεις του τις ωραίες, με τις ευθύνες όλες δικές σου, με τα -δεν-υπάρχει-ζωή-χωρίς-εσένα, με την καρδιά σου ξέφραγο αμπέλι για όποτε και αν θέλει να γυρίσει, με με με…

Και με ένα αντίο φυσικά, πιο μεγάλο και από τον πόνο σου. Φαντάσου!

Other people – LP

Η εκδικητική

Σε πλήγωσε/απάτησε/πρόδωσε και θες να το μάθει όλος ο κόσμος; Ε θα το μάθει. Γιατί είναι εκείνη η στιγμή που το συναισθηματικό φορτίο είναι βαρύ και το μίσος έχει φωλιάσει για τα καλά μέσα σου όντας η αγαπημένη σου άμυνα.

Και θα δηλώσεις φυσικά πως κάποτε ήσασταν τέλεια, γιατί όλα ήταν εκεί που έπρεπε.. η εμπιστοσύνη, η αλληλοεκτίμηση, αυτός κυρίως, όμως κάποια στιγμή αυτοί οι other people μπαίνουν πολύ μέσα στη μέση.

Και εσύ, με όλα τα δίκια του πλανήτη, θα του δώσεις μια ευχή ας την πούμε, να πάει να τους συναντήσει.

When I was your man – Bruno Mars

Η ενοχική

Ναι βγαίνει και σε γυναικεία έκδοση. Τον χώρισες και τον θες πίσω; Σε χώρισε γιατί έφταιξες και τώρα δεν ξέρεις τι να κάνεις; Ε θα κάνεις στο μυαλό σου όλα εκείνα τα πλασματικά σενάρια για το πώς θα έπρεπε να έχουν έρθει τα πράγματα και τι θα έπρεπε να έχεις πει.

Και θα μπεις και στο τρυπάκι των συγκρίσεων με όποιον γνωρίζεις και ξαφνικά ο άλλοτε ηττημένος σε κάθε σημείο πρώην σου, τώρα βγαίνει πανηγυρικά νικητής.

Μάλλον κάτι δεν πήγε πολύ σωστά και όχι μόνο το αναγνωρίζεις πλέον, αλλά εύχεσαι και η νέα του σχέση να του δώσει ό, τι δεν μπόρεσες να δώσεις εσύ.

greek way bonus*

«Σήμερα είναι η μέρα μου, πέταξα τη βέρα μου» Μάκης Δημάκης

Τι; Θέλετε και σχόλιο εδώ;

https://www.youtube.com/watch?v=pMzZOW3U7Qo


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ