Ζαλγκίρις – Παναθηναϊκός: “Μπήκε” ο Αντετοκούνμπο.


Ένα ευχάριστο νέο είχε ο Ρικ Πιτίνο ενόψει του κρίσιμου εκτός έδρας αγώνα του Παναθηναϊκού με την Ζαλγκίρις για την Euroleague. Προληπτικά εκτός ο Λοτζέσκι.

Με επιστροφές άρχισε η προετοιμασία του Παναθηναϊκού, ενόψει της κρίσιμης αναμέτρησης με την Ζαλγκίρις στο Κάουνας (18/1, 20:00), για τη 19η αγωνιστική της Euroleague.

Ο τεχνικός των «πράσινων», Ρικ Πιτίνο, είδε τον Νικ Καλάθη, που είχε απουσιάσει προληπτικά από το ματς πρωταθλήματος με την Κύμη, να… πατάει παρκέ, όπως και τον Θανάση Αντετοκούνμπο, ο οποίος ξεπέρασε τη θλάση που τον ταλαιπώρησε και τον είχε θέσει νοκ άουτ. Μέρος της προπόνησης παρακολούθησε και ο Άντριαν Πέιν, ο οποίος θα κάνει αγώνα δρόμου για να προλάβει το ματς με τους Λιθουανούς.

Πάντως, η… λίστα του Πιτίνο με τους τραυματίες δεν έμεινε “λευκή”, καθώς ο Κιθ Λάνγκφορντ ακολούθησε και πάλι ατομικό πρόγραμμα, λόγω της θλάσης και -εκτός απροόπτου- δεν υπολογίζεται για την αναμέτρηση με την Ζαλγκίρις, ενώ ο Ματ Λοτζέσκι αισθάνθηκε ενοχλήσεις στη μέση και έμεινε προληπτικά εκτός προπόνησης.


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ