Όταν η απόλαυση συναντά την ευεξία σε ένα ποτήρι ανθρακούχο νερό


Τα τελευταία χρόνια ακούμε και διαβάζουμε συχνά για τάσεις και επιλογές που μπορούν να αναβαθμίσουν την καθημερινότητά μας και να μας προσφέρουν ευεξία.

Τους τελευταίους μήνες δε, κατά τη διάρκεια των οποίων μείναμε περισσότερο εντός, προσπαθήσαμε να ανακαλύψουμε νέες λύσεις και προτάσεις απόλαυσης, χαλάρωσης και ευεξίας, προχωρήσαμε σε αλλαγές στον τρόπο ζωής μας και στραφήκαμε σε νέα προϊόντα, με σκοπό να βελτιώσουμε το lifestyle μας.

Μία αλλαγή που παρατηρούμε, λοιπόν, το τελευταίο διάστημα, είναι πως όλο και περισσότεροι είναι οι καταναλωτές οι οποίοι στρέφονται στο ανθρακούχο φυσικό μεταλλικό νερό.

Πράγματι, η κατανάλωση ανθρακούχου νερού, εντός αλλά και εκτός σπιτιού, αυξάνεται ραγδαία, ενώ πολλοί είναι εκείνοι οι οποίοι πειραματίζονται με διαφορετικές προτάσεις σερβιρίσματος, προκειμένου να δώσουν μία ακόμη πιο wellness διάσταση στη συγκεκριμένη επιλογή, δημιουργώντας ξεχωριστές, sparkling στιγμές για τους ίδιους και τους αγαπημένους τους.

Το γιατί το ανθρακούχο νερό γίνεται συνεχώς όλο και πιο δημοφιλές, δεν είναι δύσκολο να γίνει αντιληπτό. Πρόκειται για μία αναβαθμισμένη κατηγορία προϊόντος που συνεισφέρει σε μία ισορροπημένη διατροφή και η οποία έρχεται για να καλύψει πολλαπλές ανάγκες και αναδυόμενα trends. Αξίζει απλώς να αναφέρουμε ότι σήμερα, όλο και περισσότεροι καταναλωτές αγοράζουν ανθρακούχο νερό και το 82% αυτών των καταναλωτών, επιλέγει γενικότερα να κάνει πιο υγιεινές επιλογές και δη, επιλογές που συνεισφέρουν μεταξύ άλλων σε μία πιο ισορροπημένη διατροφή.

Στη λίστα που ακολουθεί, λοιπόν, θα ανακαλύψουμε τέσσερις αναζωογονητικές επιλογές με βάση το ανθρακούχο νερό, τις οποίες μπορούμε να ετοιμάζουμε και να απολαμβάνουμε στο εξής εντός ή εκτός σπιτιού και μάλιστα, χρησιμοποιώντας ελάχιστα υλικά. Πώς μπορούν να μας ωφελήσουν και γιατί αξίζει να τις επιλέξουμε; Οι απαντήσεις βρίσκονται ακριβώς παρακάτω.

Αγγούρι και δυόσμος για φρεσκάδα και ενυδάτωση

Πρόκειται για έναν απλό, αλλά άκρως αναζωογονητικό συνδυασμό ο οποίος μπορεί να προσφέρει πολλαπλά οφέλη στον οργανισμό μας. Έχοντας ως βάση μας το ΑΥΡΑ Ανθρακούχο Φυσικό μεταλλικό νερό – το οποίο ξεχωρίζει χάρη στη νέα premium συσκευασία του και φυσικά, το γεγονός ότι έχει τον ιδανικό βαθμό ανθράκωσης- προσθέτουμε στο ποτήρι μας 3 φέτες αγγούρι και μερικά φύλλα δυόσμου. Ο συγκεκριμένος συνδυασμός μπορεί να μας προσφέρει μία αίσθηση φρεσκάδας και φυσικά, επιπλέον ενυδάτωση. Και αυτό διότι το αγγούρι σε ποσοστό 95%, αποτελείται από νερό. Εξίσου σημαντικό είναι το γεγονός ότι είναι πλούσιο σε θρεπτικά συστατικά, όπως φυτικές ίνες, υδατάνθρακες, πρωτεΐνες, βιταμίνες C, K και B, κάλιο, μαγγάνιο, σίδηρο, ψευδάργυρο και μαγνήσιο. Όσον αφορά στον δυόσμο, εκτός από υπέροχη γεύση και άρωμα, μπορεί να λειτουργήσει ευεργετικά κατά της αϋπνίας, ενώ θεωρείται ένα από τα καλύτερα βότανα για την αντιμετώπιση των ενοχλητικών συμπτωμάτων του φουσκώματος.

Ρόδι και berries για πλούσια γεύση και αντιοξειδωτικά

Για τα χαλαρά απογεύματα και τα βράδια στο σπίτι ή τις συναντήσεις με την παρέα, ένας ακόμη δροσιστικός και ταυτόχρονα γευστικός συνδυασμός για το ανθρακούχο φυσικό μεταλλικό νερό μας, είναι εκείνος του ροδιού και των berries. Προσθέτοντας στο ποτήρι με το ανθρακούχο νερό μερικά berries και λίγα σπόρια ροδιού, θα χαρίσουμε στο ρόφημά μας επιπλέον γεύση και στον οργανισμό μας, πολύτιμα αντιοξειδωτικά. Για εκείνους που δεν το γνωρίζουν, εκτός από υπέροχη γεύση, το ρόδι έχει πολλές ευεργετικές ιδιότητες για τον ανθρώπινο οργανισμό. Να σημειώσουμε απλώς ότι ένα ρόδι φέρεται να καλύπτει το 40% της ποσότητας της βιταμίνης C και το 25% του φυλλικού οξέος που έχει καθημερινά ανάγκη ένα ενήλικο άτομο. Ταυτόχρονα, αποτελεί μία «πλούσια» πηγή αντιοξειδωτικών, όπως άλλωστε και τα berries!

Πορτοκάλι και λεμόνι για επιπλέον αναζωογόνηση και βιταμίνες

Κλασικός συνδυασμός για αναζωογόνηση ο οποίος μπορεί να ενισχύσει τον οργανισμό μας με πολύτιμες βιταμίνες. Τοποθετώντας στο ποτήρι μας 2 ροδέλες λεμόνι και 1 ροδέλα πορτοκάλι, όχι μόνο θα χαρίσουμε στο ρόφημά μας επιπλέον γεύση, αλλά ταυτόχρονα θα τονώσουμε τον οργανισμό μας με τα πολύτιμα συστατικά των εσπεριδοειδών. Σε συνδυασμό με το ΑΥΡΑ Ανθρακούχο Φυσικό μεταλλικό νερό, ο φρουτώδης αυτός συνδυασμός μπορεί να προσθέσει μία επιπλέον «νότα» απόλαυσης και ευεξίας στις βραδιές ή τα απογεύματά μας, εντός ή εκτός σπιτιού.

Πράσινο μήλο και pink grapefruit για φρεσκάδα και αποτοξίνωση

Τέλος, σε ό,τι αφορά στις νέες προτάσεις απόλαυσης και ευεξίας, ο πρωτότυπος συνδυασμός του πράσινου μήλου και του pink grapefruit γίνεται όλο και πιο δημοφιλής -και όχι άδικα. Διότι προσθέτοντας 3 φέτες πράσινου μήλου και 1 wedge pink grapefruit σε ένα ποτήρι με δροσερό ανθρακούχο φυσικό μεταλλικό νερό, εκτός από φρεσκάδα, θα προσφέρουμε στους οργανισμούς μας την ευκαιρία να αποτοξινωθούν. Να αναφέρουμε ακόμη πως το grapefruit αποτελεί, μεταξύ άλλων, εξαιρετική πηγή βιταμινών Α, C και E, ενώ την ίδια ώρα περιέχει σημαντικές ποσότητες ασβεστίου και φωσφόρου, οι οποίες συμβάλλουν στην καλή υγεία των οστών και των δοντιών. Όσο για το πράσινο μήλο, είναι σημαντικό να αναφέρουμε πως είναι «πλούσιο» σε βιταμίνη C, Α, και B, ενώ έχει επίσης πολλά πολύτιμα για τον ανθρώπινο οργανισμό μέταλλα, όπως ασβέστιο, σίδηρο, μαγνήσιο, χαλκό, ψευδάργυρο και σίδηρο.

Τόσα απλά, λοιπόν, μπορούμε να φέρουμε την απόλαυση και την ευεξία στο προσκήνιο. Ο κατάλληλος συνδυασμός φρούτων και λαχανικών σε ένα ποτήρι με ΑΥΡΑ Ανθρακούχο Φυσικό μεταλλικό νερό, μπορεί να μας βοηθήσει να δημιουργήσουμε δροσιστικές sparkling στιγμές. Είτε τις απολαύσουμε εντός ή εκτός σπιτιού, το σίγουρο είναι ότι αρκούν μερικές προσθήκες για να αναβαθμίσουμε το lifestyle μας και δη, τις διατροφικές μας επιλογές και τις καθημερινές μας συνήθειες και να τις κάνουμε ακόμη πιο υγιεινές.

Το στοιχείο-«κλειδί» στη συγκεκριμένη περίπτωση, είναι να φροντίσουμε να υιοθετήσουμε τις επιλογές και τις τάσεις εκείνες οι οποίες ανταποκρίνονται καλύτερα στις δικές μας ανάγκες και μπορούν να μας βοηθήσουν να ακολουθήσουμε έναν πιο ισορροπημένο τρόπο ζωής και φυσικά, διατροφής.


Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ