Προσοχή σε αυτόν το δρόμο “δολοφόνο” στο Ηράκλειο Αττικής – Αναγνώστης καταγγέλλει


Πραγματικά θα ήθελα να ήξερα αν υπάρχει κάποιος στο δήμο Ηρακλείου Αττικής που να έχει αντιληφθεί τη σοβαρότητα της κατάστασης που υφίσταται στον άθλιο κατσικόδρομο “Ιφιγενείας”.

Ένας δρόμος με απίστευτη κίνηση κάθε μέρα ο οποίος είναι γυαλισμένος και γεμάτος λακκούβες που συνεχώς τις μπαλώνουν και κάθε φορά μετά από βροχή εμφανίζονται καινούργιες.

Λογικό γιατί ο δρόμος έχει σαπίσει αλλά αυτοί επιμένουν να αποδεικνύουν πόσο εγκληματικά αδιάφοροι είναι στο Δήμο Ηρακλείου!

Κάθε μέρα γλιστράνε και πέφτουν μηχανές και στα αυτοκίνητα υπερλειτουργει το ABS σε μια απέλπιδα προσπάθεια να βρει πρόσφυση πάνω στο παγοδρόμιο!

Ας ρωτήσουν στα μαγαζιά εκεί τι βλέπουν κάθε μέρα!
Ντροπή τους και καλά θα κάνουν να ετοιμάζονται για μηνύσεις…

Αναγνώστης

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Οι απόψεις και καταγγελίες αναγνωστών, άλλων site ή blogs που αναδημοσιεύονται από το portal δεν ταυτίζονται απαραίτητα με τις απόψεις των συντακτών ή του «tromaktiko». Πιστεύουμε στην ελευθερία του λόγου και της άποψης και συνεχίζουμε από τις 08/10/2018 (όπου άλλαξε η δημοσιογραφική ομάδα) να δημοσιεύουμε κάθε είδους καταγγελία ή άποψη αναγνώστη που έχει απτά στοιχεία και είναι τεκμηριωμένη. Τα email σας μπορείτε να τα στέλνετε στο: [email protected]


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ