Μικρή Μαντλίν: Νέα στοιχεία – Πού επικεντρώνονται οι έρευνες


Επανέρχεται στο προσκήνιο η υπόθεση εξαφάνισης της μικρής Μαντλίν, με τις αρχές να εστιάζουν γύρω από την δράση του Κριστιάν Μπρίκνερ – του υπ’ αριθμόν 1 υπόπτου –  ενώ παράλληλα ερευνούν αν ο Γερμανός παιδόφιλος είχε και συνεργό.

Γνωστή αστυνομική εκπομπή της πορτογαλικής τηλεόρασης, που καταπιάνεται με την περίεργη αυτή υπόθεση του 2007, αναφέρει ότι ο Κριστιάν Μπρίκνερ είχε και συνεργό για την απαγωγή της τρίχρονης, τότε, Μαντλίν ΜακΚαν.

Το τηλεοπτικό πρόγραμμα «Sexta As 9» αναμένεται να ανοίξει τον φάκελο της μικρής Μαντλίν το βράδυ της Παρασκευής και, σύμφωνα με δημοσιογράφους που εργάζονται για τη συγκεκριμένη εκπομπή, ο συνεργός του Μπρίκνερ φέρεται να ζούσε και αυτός κοντά στο τουριστικό θέρετρο Praia da Luz, από όπου εξαφανίστηκε η μικρή Μαντλίν.

Σύμφωνα με την Daily Mail, η παρουσιάστρια της εκπομπής «Sexta As 9» διατείνεται ότι οι Γερμανοί ντετέκτιβ έχουν επιβεβαιώσει την ύπαρξη συνεργού. Η δημοσιογράφος, μάλιστα, αναμένεται να παρουσιάσει ενδιαφέροντα στοιχεία από την έρευνα, καθώς έδειξε φωτογραφία της πρώην συντρόφου του Μπρίκνερ, Νικόλ Φέχλινγκερ, σε κάτοικο του νομού Αλγκάρβε της Πορτογαλίας, την εποχή της εξαφάνισης του μικρού κοριτσιού.

Ο Γερμανός παιδεραστής, βασικός ύποπτος στην υπόθεση εξαφάνισης της μικρής Μαντλίν από θέρετρο της Πορτογαλίας, ενδέχεται να μην καταδικαστεί, όπως αναφέρουν σήμερα οι βρετανικές εφημερίδες «Mirror» και «Sun», επικαλούμενες τις αρχές της Πορτογαλίας.

Αν και υπάρχουν στοιχεία που ενοχοποιούν τον Γερμανό παιδεραστή για την εξαφάνιση του κοριτσιού πριν από 13 χρόνια.

Ο 43χρονος σήμερα Κριστιάν Μπρίκνερ, ο οποίος βρίσκεται υπό κράτηση σε, ενδέχεται να αποφυλακιστεί.

Υπενθυμίζεται ότι ο δικηγόρος του έχει καταθέσει αίτηση αποφυλάκισης καθώς ο Κριστιάν Μπρίκνερ έχει ήδη εκτίσει τα 2/3 της ποινής που του είχε επιβληθεί.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ