CompeteGR: Διαδικτυακή συζήτηση στις 24 Σεπτεμβρίου με θέμα την ανταγωνιστικότητα και τις επενδύσεις


Tην Πέμπτη στις 24 Σεπτεμβρίου 2020 το Συμβούλιο Ανταγωνιστικότητας της Ελλάδας, διοργανώνει διαδικτυακή συζήτηση με θέμα την Ανταγωνιστικότητα και τις επενδύσεις.

Η εισαγωγή στην συζήτηση θα πραγματοποιηθεί από τον Πρόεδρο του Συμβουλίου κ. Σίμο Αναστασόπουλο, ενώ θα υπάρξει συνοπτική παρουσίαση από την ΓΔ Δρ Βενετία Κουσία για την ανταγωνιστική θέση της Ελλάδας. Στη συνέχεια το λόγο θα πάρουν οι προσκεκλημένοι ομιλητές, εμπειρογνώμονες του θέματος και θα δοθεί η δυνατότητα να υπάρξει συζήτηση.

Παρακάτω μπορείτε να βρείτε περισσότερες πληροφορίες για τους προσκεκλημένους και τον τρόπο διεξαγωγής της συζήτησης:

 

Join Link: https://zoom.us/j/98688084444

Meeting ID: 986 8808 4444

Passcode: 923802

 

Προσκεκλημένοι ομιλητές:

Paul A. Laudicina – Chairman Emeritus, Kearney Founder, Global Business Policy Council

Με αφορμή την ετήσια έκθεση Kearny FDI Confidence Index θα παρακολουθήσουμε μία σύντομη παρουσίαση των διεθνών τάσεων σχετικά με τις Άμεσες Ξένες Επενδύσεις καθώς και των παραγόντων που επηρεάζουν τις αποφάσεις των ξένων επενδυτών.

 

 

 

 

Πάνος Παπάζογλου – CESA Markets Leader, Country Managing Partner ΕΥ

Οι επενδύσεις ως μοχλός για τη βιώσιμη ανάπτυξη της Ελλάδος.

Η δημιουργία ενός νέου παραγωγικού μοντέλου, που θα στηρίζεται στην τόνωση της   βιομηχανικής παραγωγής, την εξωστρέφεια, την  ενσωμάτωση της ψηφιακής τεχνολογίας, και της  καινοτομίας, τη διεκδίκηση ενός πιο ενεργού ρόλου  στις υπό διαμόρφωση νέες εφοδιαστικές αλυσίδες,  τη μετάβαση στην κυκλική οικονομία και τη βιωσιμότητα, και την ενίσχυση και αξιοποίηση του πολυτιμότερου κεφαλαίου της χώρας, του ανθρώπινου δυναμικού.

Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ