School of Computing: Σπούδασε στην πληρέστερη Σχολή Δικτύων & Ασφάλειας στην Ελλάδα!


 Στα βασικά της χαρακτηριστικά προσμετρούνται το Bachelor σε Δίκτυα & Ασφάλεια που πρώτη η Σχολή προσέφερε στην Ελλάδα.

H Σχολή Πληροφορικής του Mediterranean College προσφέρει Bachelor’s και Master’s σχεδιασμένα σε συνεργασία με κορυφαίες εταιρίες της αγοράς για να προσφέρουν την πιο σύγχρονη γνώση σε θέματα Πληροφορικής & Δικτύων.

  • Παίρνεις διεθνώς αναγνωρισμένο πτυχίο Πληροφορικής, από το University of Derby (26th Guardian University Guide, 2020).
  • Εκπαιδεύεσαι σε Εργαστήρια Πληροφορικής Υψηλών Επιδόσεων (High Performance Computer Labs) και σε Cisco Certified Εργαστήρια Δικτύων.
  • Αναλαμβάνεις πραγματικά Projects Πληροφορικής, συνδέοντας τις τεχνικές γνώσεις σου με επιχειρησιακέ εφαρμογές.

Στα βασικά της χαρακτηριστικά προσμετρούνται το Bachelor σε Δίκτυα & Ασφάλεια που πρώτη η Σχολή προσέφερε στην Ελλάδα, ενώ ξεχωρίζουν πρωτοποριακά industry standards προγράμματα, όπως το Bachelor στο Προγραμματισμό Παιχνιδιών (Games Programming) ή το Master στην Επιχειρησιακή Ανάλυση Μεγάλων Δεδομένων (Big Data Analytics):

Για σένα που ενδιαφέρεσαι να εξειδικευτείς και να ανελιχθείς στην εργασία σου, διεκδικώντας καλύτερες απολαβές, o Τομέας Τεχνολογικών Επιστημών του Mediterranean Professional Studies προσφέρει πιστοποιημένα επαγγελματικά προγράμματα σπουδών με εξειδίκευση στον κλάδο της Πληροφορικής:

  • Αποκτάς διπλώματα από το European International University, αναγνωρισμένο πανεπιστήμιο με έδρα το Παρίσι.
  • Η διδασκαλία σου είναι συνδυασμός δια ζώσης & εξ’ αποστάσεως διδασκαλίας (blended learning), προσαρμοσμένης στις ανάγκες σου είτε είσαι εργαζόμενος ή κάτοικος περιφέρειας.
  • Αποκτάς τις πιο ισχυρές επαγγελματικές πιστοποιήσεις δικτύων CCNA και CCNP της Cisco, στην επίσημη Ακαδημία Cisco του Mediterranean College.

Κλείσε σήμερα, τη θέση σου σε ένα από τα προγράμματα της Σχολής Ψυχολογίας του Mediterranean College & ζήσε την εμπειρία φοίτησης στο 1ο Πανεπιστημιακό Κολλέγιο στην Ελλάδα!

Επικοινώνησε σήμερα, για περισσότερες πληροφορίες στα προγράμματα σπουδών και χρηματοδότησης, που προσφέρονται.


Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ