Κιμ Γιονγκ Ουν: Απόπειρα δολοφονίας από αντιφρονούντες!

Πώς αποσοβήθηκε στο… παρά πέντε η δολοφονία του ηγέτη της Βόρειας Κορέας.

Ο Κιμ Γιονγκ Ουν δεν είναι σίγουραο πιο… ευχάριστος ηγέτης που μπορεί να έχει κάποιος στην χώρα του, ωστόσο το απίστευτο δίκτυο ασφάλειας που διαθέτει τον έσωσε από βέβαιαο θάνατο.

Ο θρυλικός ναύαρχος της Ιαπωνίας, Katsutoshi Kawano, και ένας από τους ισχυρότερους στρατιωτικούς του πλανήτη, αποκάλυψε μια ιστορία από τον Δεκέμβριο του 2018, που θυμίζει περισσότερο κατασκοπικό θρίλερ, παρά πραγματικότητα.

Σύμφωνα με τον Kawano, ο οποίος μίλησε στο περιοδικό Shukan Gendai, μια λέμβος με επαναστάτες Βορεικορεάτες, οι οποίοι είχαν ως ηγέτες στρατιωτικούς κοντά στον Κιμ, ανέλαβαν την πιο δύσκολη αποστολή στον πλανήτη: Να τον δολοφονήσουν!

Ενώ η λέμβος πλησίαζε την παραλάι της περιοχής Wonsan-Kalma, όπου ο Κιμ διατηρεί εξοχική κατοικία. Όμως έγινε αντιληπτή από μια περίπολο που τυχαία είχε βγει στην περιοχή, ενώ στην περιοχή έπλεαν και γιαπωνέζικα πολεμικά.

Οι επίδοξοι δολοφόνοι άλλαξαν κατεύθυνση και διέφυγαν προς την Ιαπωνία, αποφεύγοντας την σύλληψη, ωστόσο ο Kawano επιβεβαίωσε πως ήταν απόπειρα δολοφονίας κατά του Κιμ.

Το θέμα δεν πήρε τότε μεγάλες διαστάσεις καθώς βρισκόταν ακόμη μια κρίση στην κορεατική χερσόνησο σε εξέλιξη.

Από την ημέρα εκείνη ο Κιμ Γιονγκ Ουν αύξησε ραγδαίατα δρακόντεια μέτρα ασφαλείας που είχε θεσπίσει, ενώ φημολογείται πως προχώρησε και σε πολλές εκτελέσεις στρατιωτικών…


Πηγή

Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ