Απίστευτες εικόνες σε κατάληψη στον Άλιμο: Μαθητές και γονείς πιάστηκαν στα χέρια


Συγκλονιστικές ήταν οι εικόνες που έλαβαν χώρα έξω από το 2ο και 5ο Γυμνάσιο που τελεί υπό κατάληψη – Επεισόδια με γονείς και μαθητές

Το συγκεκριμένο περιστατικό διαδραματίστηκε όταν οι γονείς προσπάθησαν να βγάλουν τα οδοφράγματα που είχαν βάλει μαθητές έξω από την είσοδο του σχολείου.

Οι εικόνες που καταγράφηκαν έξω από το κτήριο που στεγάζει δύο Γυμνάσια στον Άλιμο, είναι ντροπιαστικές.

Τα επεισόδια σημειώθηκαν σήμερα το πρωί (25/09) έξω από τα υπό κατάληψη σχολεία του Αλίμου, με αγανακτισμένους γονείς να προσπαθούν να βγάλουν τα οδοφράγματα από την πόρτα εισόδου του 2ου και 5ου Γυμνασίου και τα παιδιά μέσα από τα κάγκελα να τους φωνάζουν και να καταγράφουν τις κινήσεις τους σε βίντεο.

Ένα από βίντεο αυτά οι μαθητές το ανέβασαν στο διαδίκτυο με αποτέλεσμα δεκάδες συνομήλικοι τους να εκφράζονται με τα χειρότερα λόγια κατά των γονιών.

Ο γονείς συγκεντρώθηκαν έξω από τα σχολεία που βρίσκονται επί της οδού Αμμοχώστου νωρίς πρωί και προσπάθησαν να σπάσουν την κατάληψη ωστόσο δεν τα κατάφεραν.

Όπως έγινε γνωστό σήμερα το απόγευμα, εκπρόσωποι από τις σχολικές μονάδες που είναι υπό κατάληψη θα συναντηθούν με τον Δήμαρχο Αλίμου ώστε να βρεθεί μία λύση και να ξεκινήσει και πάλι η λειτουργία τους.

Δείτε το βίντεο:


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ