«Δεν ήθελα να του κάνω κακό»: Τι είπε ο 35χρονος που σκότωσε και έκαψε τον νονό του

Τις άγνωστες λεπτομέρειες που τον οδήγησαν να σκοτώσει τον ηλικιωμένο νονό του, μέσα στο σπίτι του στο Πέραμα και μετά να βάλει και φωτιά στο πτώμα για να εξαφανίσει τα ίχνη του, περιέγραψε στους αστυνομικούς μετά τη σύλληψή του ο 35χρονος δράστης

Δεν δίστασε να περιγράψει ό,τι ακριβώς έγινε μέσα στο σπίτι του θύματος στο Πέραμα ξεκινώντας από το πώς εισέβαλε στη μονοκατοικία του ηλικιωμένου.

«…Εγώ άνοιξα το παράθυρο, έσκισα τη σίτα που είχε με τα χέρια μου και μπήκα μέσα στο σπίτι. Ίσως κόπηκα και λίγο όπως την έκοψα. Άρχισα να ψάχνω στη ντουλάπα της κρεβατοκάμαρας για λεφτά και στο σαλόνι θυμάμαι έψαξα κάτι χαρτιά που είχε πάνω στον καναπέ. Δεν έβρισκα τίποτα. Μετά από δέκα λεπτά περίπου όμως, άκουσα την πόρτα του σπιτιού του νονού μου. Κατάλαβα ότι ο νονός μου επέστρεψε απ’ έξω. Τρόμαξα πάρα πολύ. Δεν ήξερα τι να κάνω και δεν ήθελα να με βρει μέσα».

Όπως θα ομολογήσει λίγο αργότερα, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της αστυνομικής συντάκτριας του CNN Greece, Μίνας Καραμήτρου, δεν έκανε κάποια προσπάθεια να εξαφανιστεί εκείνη τη στιγμή αλλά πήγε στη κουζίνα και πήρε ένα μαχαίρι.

«….Έτσι πήγα στην κουζίνα και πήρα ένα μεγάλο κουζινομάχαιρο και μετά κρύφτηκα στο μπάνιο. Ήθελα να φύγω από το σπίτι αλλά δεν είχα τρόπο. Ο νονός μου, αφού μπήκε στο σπίτι, πήγε μέσα στο υπνοδωμάτιό του, έβγαλε τα ρούχα του και μετά πήγε και τάισε τις γάτες του. Μετά ήρθε προς το μπάνιο που είχα κρυφτεί εγώ. Με το που με είδε, φώναξε δυνατά. Εγώ από την ταραχή μου, με το που τον είδα, τον έσπρωξα με το αριστερό μου χέρι στον διάδρομο έξω από το μπάνιο. Αυτός έπεσε στο πάτωμα. Με το που έπεσε, μου έπιασε το πόδι και τότε με το μαχαίρι που είχα πάρει από την κουζίνα τον χτύπησα, αν δεν κάνω λάθος, δύο φορές στο στήθος και στο λαιμό. Λυπάμαι πάρα πολύ για αυτό.»

Ο δράστης είπε ότι ήταν η «κακια η ώρα» που τον οδήγησε στο έγκλημα

«…Ήταν η κακιά η ώρα. Ήμουν ‘φτιαγμένος’ από τα ναρκωτικά και με το που κατάλαβα ότι ο νονός μου μπήκε στο σπίτι φοβήθηκα πάρα πολύ. Δεν ήθελα να του κάνω κακό. Πιστεύω ότι όταν με είδε στο σπίτι μέσα, ο νονός μου δεν με κατάλαβε. Φορούσα καπέλο, γυαλιά ηλίου και μάσκα υφασμάτινη στο πρόσωπο».

Αμέσως μετά ο δράστης έβαλε φωτιά στο σπίτι για να χαθούν τα ίχνη του, ενώ άρπαξε και το ΙΧ του θύματος. Λίγη ώρα αργότερα, στο Σχιστό, του έβαλε φωτιά για να το εξαφανίσει όμως στην προσπάθειά του έπαθε εγκαύματα που τον οδήγησαν στο νοσοκομείο. Τότε άρχισε να ξετυλίγεται το κουβάρι για τη λύση της υπόθεσης για τους αξιωματικούς του ανθρωποκτονιών.

Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ