Επίσημα εγκαίνια για το Ελληνικό Μουσείο Πληροφορικής στο νέο του χώρο στο Μοσχάτο

Με την παρουσία εκλεκτών προσκεκλημένων, χορηγών, συνεργατών, Μελών και φίλων του, πραγματοποιήθηκαν τα επίσημα εγκαίνια του Ελληνικού Μουσείου Πληροφορικής στον νέο του χώρο, στο Μοσχάτο Αττικής.

Χαιρετισμούς απηύθυναν:

– Ο κ. Θεόδωρος Φέσσας, Πρόεδρος του ΣΕΒ και ιδρυτής της Infoquest,

– Ο κ. Ανδρέας Δρυμιώτης, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Δέλτα Πληροφορικής, σήμερα αρθρογράφος στην Καθημερινή,

– Ο κ. Διομήδης Σπινέλλης, Καθηγητής και Πρόεδρος του τμήματος Διοικητικής Επιστήμης και Τεχνολογίας στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών και Μέλος της Συμβουλευτικής ομάδας του Ελληνικού Μουσείου Πληροφορικής,

– Ο κ. Κωνσταντίνος Σταματάκης, Διευθυντής Marketing στην εταιρεία Κωτσόβολος και Μέλος της Συμβουλευτικής ομάδας του Ελληνικού Μουσείου Πληροφορικής,

– Ο κ. Γεώργιος Τσεκούρας, Ιδρυτής και Πρόεδρος του Ελληνικού Μουσείου Πληροφορικής.

Μόλις 200μ. από τον σταθμό του ηλεκτρικού «Μοσχάτο», ο νέος, μεγαλύτερος χώρος που πλέον στεγάζει το Μουσείο, φιλοξενεί την πιο πλούσια και σπάνια συλλογή προϊόντων Πληροφορικής στη χώρα. Πάνω από 4.500 αντικείμενα hardware, software και άλλα, «αφηγούνται» τις ιστορίες πίσω από κάθε τεχνολογικό επίτευγμα.

Συμπληρώνοντας 10 χρόνια λειτουργίας, το Μουσείο δεν άλλαξε μόνο τις εγκαταστάσεις του, αλλά αναδιαμόρφωσε τις λειτουργίες του, δίνοντας βαρύτητα στα εκπαιδευτικά προγράμματα και τις εποικοδομητικές συνεργασίες του με άλλους φορείς.

Η γενική είσοδος κοστίζει 4 ευρώ, για σχολικά γκρουπ και φοιτητές 3 ευρώ, ενώ για ανέργους και παιδιά κάτω των 6 ετών η είσοδος είναι δωρεάν. Το Μουσείο λειτουργεί Δευτέρα έως Παρασκευή 10.00-14.00, καθώς και επιλεγμένες Κυριακές, οι οποίες ανακοινώνονται από τα social media του.

Ελληνικό Μουσείο Πληροφορικής

Πέτρου Σπυροπούλου 2 και Θεσσαλονίκης, Μοσχάτο, Τ.Κ. 183 46

E-mail: info@elmp.gr. Tηλ: +30 210 3007010

ΠΗΓΗ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here