Καιρός – Έκτακτο δελτίο ΕΜΥ: Ποιες περιοχές θα σαρώσουν ισχυρές καταιγίδες τις επόμενες ώρες


Καιρός: Βροχές και καταιγίδες αναμένεται να ξεσπάσουν τις επόμενες ώρες στην Ελλάδα σύμφωνα με το Έκτακτο Δελτίο Επιδείνωσης Καιρού.

Ισχυρές βροχές και καταιγίδες εκδηλώνονται ήδη από τις πρώτες πρωινές ώρες της Δευτέρας στα νησιά του Ιονίου, την Ήπειρο, τη δυτική Στερεά.

Από το βράδυ καθώς και τις πρωινές ώρες της Τρίτης, τα έντονα φαινόμενα είναι πιθανό να επηρεάσουν τη Θράκη και τα νησιά του βορειοανατολικού Αιγαίου.

Στο έλεος της κακοκαιρίας η Δυτική Ελλάδα

Μεσολόγγι: Σε λίμνες μετατράπηκαν οι δρόμοι της πόλης

Μνήμες του πλημμυρικού φαινομένου του 2016 ξύπνησαν το απόγευμα της Δευτέρας (28/09) στο Μεσολόγγι καθώς λόγω της έντονης βροχόπτωσης πολλοί είναι οι δρόμοι της πόλης που έχουν μετατραπεί κυριολεκτικά σε λίμνες.

Σύμφωνα με το messolonghinews.gr προβλήματα εντοπίζονται στην συνοικία του Αγίου Σπυρίδωνα όπου πολλοί δρόμοι είναι απροσπέλαστοί όπως και γύρω από το ΡΑΔΙΟΜΕΓΑΡΟ.

Στην περιοχή Ταμπακαριά, οι περισσότεροι δρόμοι πλημμύρισαν και οι κάτοικοι προσπαθούσαν να καθαρίσουν τα φρεάτια. Όπως είπαν οι ίδιοι πριν από τρεις ημέρες περίπου τα φρεάτια είχαν καθαριστεί όμως δεν δούλεψε το αντλιοστάσιο για να απορροφήσει τα νερά γι’ αυτό προκλήθηκε αυτή η ζημιά, σύμφωνα με το aixmi-news.gr.

Η Πυροσβεστική υπηρεσία Μεσολογγίου δέχτηκε δεκάδες κλήσεις για απάντληση υδάτων.

«Άνοιξαν οι ουρανοί» στην Πάτρα

Στην Πάτρα, η καταιγίδα που έπληξε την πόλη ήταν ισχυρή.

Σύμφωνα με το thebest.gr, η Ακτή Δυμαίων, μετά την Ελευθερίου Βενιζέλου και στο ύψος της ΔΕΥΑΠ, πλημμύρησε με αποτέλεσμα η κυκλοφορία των οχημάτων να γίνεται με δυσκολία στο σημείο.


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ