Κορονοϊός: Το μήνυμα Τραμπ από το νοσοκομείο – Τι είπε στους Αμερικανούς πολίτες


Μήνυμα προς τους Αμερικανούς πολίτες από το νοσοκομείο όπου νοσηλεύεται απηύθυνε ο Ντόναλντ Τραμπ, μέσω του διευθυντή της προεκλογικής εκστρατείας του, Τζέισον Μίλερ.

«Μίλησα με τον πρόεδρο χθες το απόγευμα, για περίπου μισή ώρα, και έχει υψηλό ηθικό», είπε ο Μίλερ και πρόσθεσε: «Μάλιστα, ο πρόεδρος μού είπε δύο πράγματα. Πρώτον, ότι θα νικήσει τον κορονοϊό, ότι ως έθνος θα νικήσουμε τον κορονοϊό, και ότι η εκστρατεία μας θα νικήσει τον κορονοϊό. Και μου είπε ότι μόλις βγει από το νοσοκομείο, θα τεθεί ξανά επικεφαλής της προεκλογικής εκστρατείας», συμπλήρωσε ο Μίλερ.

«Τον άκουσα αρκετά ζωηρό, αλλά μου είπε και κάτι ακόμα το οποίο θεωρώ ότι είναι πολύ σημαντικό», είπε επίσης ο Μίλερ, και εξήγησε: «Και αυτό που είπε ο πρόεδρος ήταν να είμαστε προσεκτικοί, θυμίζοντας στους συμπολίτες μας να πλένουν τα χέρια τους, να χρησιμοποιούν αντισηπτικό, αλλά και να βεβαιώνονται ότι εάν δεν μπορούν να τηρούν τις αποστάσεις, να φορούν μάσκα. Και θεωρώ ότι αυτό είναι ιδιαίτερα σημαντικό μήνυμα προς όλους τους πολίτες της χώρας».

Δείτε το βίντεο από τις δηλώσεις του Μίλερ:

Δημοσκόπηση: Ποιος προηγείται μετά την εισαγωγή του Τραμπ στο νοσοκομείο;

Προβάδισμα 10 μονάδων καταγράφει ο υποψήφιος των Δημοκρατικών στις προεδρικές εκλογές στις ΗΠΑ, Τζο Μπάιντεν έναντι του αντιπάλου του Ντόναλντ Τραμπ σύμφωνα με δημοσκόπηση των Reuters/Ipsos που διεξήχθη στις 2 και 3 Οκτωβρίου.

Οι συμμετέχοντες στη δημοσκόπηση απάντησαν και σε ερωτήσεις σχετικές με την ασθένεια του Τραμπ, με 5 στους 10 Ρεπουμπλικάνους και το 65% των Αμερικανών να δηλώνουν ότι ο πρόεδρος θα μπορούσε να είχε αποφύγει τον κορονοϊό εάν είχε πάρει την πανδημία περισσότερο στα σοβαρά.

Επίσης, σύμφωνα με τη δημοσκόπηση το 34% των Αμερικανών πιστεύουν ότι ο Τραμπ λέει την αλήθεια για τον κορονοϊό.

Μεταξύ των ενηλίκων που αναμένεται να ψηφίσουν στις εκλογές της 3ης Νοεμβρίου, το 51% υποστηρίζει τον Μπάιντεν, ενώ το 41% δήλωσε ότι θα ψήφιζε υπέρ του Τραμπ. Ποσοστό 4% θα επέλεγε υποψήφιο άλλου κόμματος και ένα άλλο 4% δήλωσε αναποφάσιστο.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ