Κοριτσάκι 1 έτους ξεψύχησε μέσα σε αμάξι επειδή ο πατέρας της δεν επέτρεπε να σπάσουν το τζάμι


Το παιδί άφησε την τελευταία του πνοή μέσα στο αμάξι-καμίνι!

Δεν μπορεί να χωρέσει ανθρώπου νους τον τρόπο με τον οποίο έχασε τη ζωή του ένα κοριτσάκι μόλις 1 έτους στις ΗΠΑ, καθώς ενώ βρισκόταν κλειδωμένο μέσα στο αμάξι ο πατέρας της δεν επέτρεπε να σπάσουν το τζάμι για να το απεγκλωβίσουν!

Όπως αναφέρει η Daily Mail, ο 27χρονος Σίντνεϊ Ντιλ από το Λας Βέγκας συνελήφθη την Δευτέρα και εις βάρος του έχουν απαγγελθεί κατηγορίες για κακοποίηση ανηλίκου που οδήγησε σε σοβαρή σωματική βλάβη.

KID.jpg
Το άτυχο κοριτσάκι…

Βρίσκεται υπό κράτηση και για την απελευθέρωσή του έχει οριστεί εγγύηση 20.000 δολαρίων, ενώ ιατρικά προβλήματα που αντιμετωπίζει τον εμπόδισαν από το να εμφανιστεί στο δικαστήριο.

Οι λεπτομέρειες για τον τρόπο με τον οποίο το παιδί έχασε τη ζωή του προκαλούν σοκ. Ο Ντιλ έκανε σήμα σε αστυνομικούς να σταματήσουν λέγοντάς τους ότι είχε κλειδώσει κατά λάθος την 1 έτους κορούλα του, Σάγια, μέσα στο αμάξι με τα κλειδιά να βρίσκονται στο εσωτερικό του οχήματος.

Οι αστυνομικοί προσφέρθηκαν να σπάσουν το τζάμι, να καλέσουν γερανό ή να φωνάξουν κλειδαρά, όμως ο Ντιλ αρνήθηκε και ζήτησε να τηλεφωνήσει στον αδερφό του.

Μετά από αρκετά λεπτά, οι αστυνομικοί έσπασαν τελικά το παράθυρο και έβγαλαν την μικρούλα χωρίς τις αισθήσεις της. Λίγο αργότερα διαπιστώθηκε ο θάνατός της.

Η κοπέλα του Ντιλ είπε ωστόσο στους αστυνομικούς ότι κάλεσε εκείνη εκ μέρους του την ασφαλιστική, αλλά της είπε να κλείσει το τηλέφωνο όταν δεν συμφώνησαν για την τιμή του γερανού, σύμφωνα με την Las Vegas Sun.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ