Με τον 25χρονο που διασωληνώθηκε με κορονοϊό συνομίλησε με βιντεοκλήση ο Βασίλης Κικίλιας


Στη συνομιλία που είχε ο υπουργός με τον Πέτρο, του είπε ότι κανείς δεν είναι άτρωτος όσον αφορά τον κορονοϊό και ο 25χρονος προσέθεσε πως οι νέοι θα πρέπει να προσέχουν περισσότερο

Βιντεοκλήση έκαναν νωρίτερα σήμερα ο 25χρονος Πέτρος λίγο πριν πάρει εξιτήριο από το Ασκληπιείο Βούλας και ο Υπουργός Υγείας Βασίλης Κικίλιας.

Ο Πέτρος που νόσησε από κορονοϊό είχε διασωληνωθεί και μάλιστα όταν αποσωληνώθηκε, ο κ. Κικίλιας είχε εκφράσει με ανάρτηση του στο Twitter τα συγχαρητήρια του στο προσωπικό του νοσοκομείου «Ασκληπιείο» της Βούλας.

«Έχεις συγκινήσει πολύ κόσμο, πέρα από του γονείς σου βέβαια», είπε στην αρχή της κουβέντας τους ο Βασίλης Κικίλιας προσθέτοντας πως η εισαγωγή στη ΜΕΘ είναι συχνή κυρίως σε ανθρώπους μεγάλης ηλικίας με υποκείμενα νοσήματα ευπαθείς ομάδες αλλά κανένας δεν είναι άτρωτος.

Στη συνομιλία που είχε ο υπουργός με τον Πέτρο, του είπε ότι κανείς δεν είναι άτρωτος όσον αφορά τον κορονοϊό και ο 25χρονος προσέθεσε πως οι νέοι θα πρέπει να προσέχουν περισσότερο, αναφερόμενος στη δική του περίπτωση.

Δείτε το βίντεο:

Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ