Συνεχίζεται η κόντρα Πολάκη-Ρουβά: «Τα ζητάει ο οργανισμός του»


Συνεχίζεται η κόντρα του Σάκη Ρουβά με τον Παύλο Πολάκη μετά τις αναρτήσεις του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ για την Χρυσή Αυγή.

Ο γνωστός τραγουδιστής κατέθεσε μάλιστα αγωγή κατά του Παύλου Πολάκη.

Το εξώδικο έκανε γνωστό ο Παύλος Πολάκης μέσω Facebook αναφέροντας χαρακτηριστικά ότι το, «γνωστό pop idol Σάκης Ρουβάς μου έστειλε πριν από λίγο Εξώδικο».

Ο Παύλος Πολάκης είχε αναφέρει σύμφωνα με τον ίδιο, διάφοροι καλλιτέχνες -ανάμεσά τους και ο Σάκης Ρουβάς- με δηλώσεις τους «συνέβαλαν στο να νομιμοποιηθεί στη συνείδηση του κόσμου το νεοναζιστικό, φασιστικό και εγκληματικό μόρφωμα της Χρυσής Αυγής».

Στη συνέχεια, ο πρώην αναπληρωτής υπουργός Υγείας του ΣΥΡΙΖΑ, παρέθεσε φωτογραφίες από διάφορα sites που συμπεριλάμβαναν τον Σάκη Ρουβά στους «επώνυμους φίλους της Χρυσής Αυγής».

Ο ίδιος ανέφερε, ανέφερε με νόημα, ότι ο γνωστός τραγουδιστής ακολουθεί σε μέσω κοινωνικής δικτύωσης τον Ηλία Κασιδιάρη.

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ μεταξύ άλλων τόνισε πως περιμένει την αγωγή από τον γνωστό τραγουδιστή, τον οποίο «χρέωσε» πως με την κίνησή του να ακολουθήσει στο Twitter τον Ηλία Κασιδιάρη ουσιαστικά τον αναγνώρισε ως πολιτικό στέλεχος και όχι ως εγκληματία.

Αναλυτικά η ανάρτησή του:

«ΜΟΥ ΞΑΝΑΑΠΑΝΤΗΣΕ Ο ΡΟΥΒΑΣ… Τα ζητάει ο οργανισμός του, θέλει να τ ακούει… Λοιπόοον ΡΟΥΒΑ άκου μόνο δύο πράγματα: 1) Όποιος υποστηρίζει ότι δεν τον τρομάζει η είσοδος στη Βουλή των νεοναζιστών της Χ.Α. (παρά το γεγονός ότι είχαν διακηρύξει επισήμως πως επιδιώκουν την κατάλυση του δημοκρατικού πολιτεύματος), αλλά ότι τον τρομάζουν οι πολιτικοί, δίνει στο ΦΙΔΙ το άλλοθι που χρειάζεται για να νομιμοποιηθεί στην κοινή γνώμη. Και τον Χίτλερ Γερμανοί πολίτες τον ψήφισαν ως κάτι που θα άλλαζε το τότε πολιτικό σύστημα…

2) Όταν υποστηρίζεις ότι ήσουν “ακόλουθος” στο twitter του Κασιδιάρη, όπως κι άλλων πολιτικών ηγετών και στελεχών, παραδέχεσαι κακομοίρη μόνος σου ότι τον θεωρούσες “πολιτικό στέλεχος” και όχι ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΑ!! Τι ακριβώς παρακολουθούσες στο twitter του Κασιδιάρη; Τα ναζιστικά συνθήματα της Χ.Α, τις εκκαθαρίσεις των αλλοδαπών ή τους ξυλοδαρμούς των αντιφασιστών;

ΥΓ 1: Περιμένω την αγωγή σου για να δούμε ποιος θα κρυφτεί και πού.

ΥΓ 2: Όσο για την «κρητική λεβεντιά» που έπιασες στο στόμα σου στο τέλος της απάντησής σου, κρατήθηκα πολύ για να μην σου απαντήσω όπως θα σου άξιζε, γι’ αυτό Πάρε δυο μαντινάδες και φώναξε να σου τις εξηγήσουν, γιατί η πρώτη δεν σε αφορά, η δεύτερη μάλλον την είπε ο Θανάσης Σκορδαλός για σένα: «Το μερακλίκι ο θεός κατέχει που το δίνει, το δίνει πάντα σε καρδιές πούχουν καϋμούς κι οδύνη»
Και «Πολλά βαρειά κληρονομιά είναι το μερακλίκι κι όποιος δεν το χει ηντα ζητά σε τουτηνε τη ζήση»!!!!

Πάρε τη δεύτερη και τραγουδιστά:

Και καλή ακρόαση…

ΥΓ3 Πάρε και δυο φωτογραφίες να βλέπεις καθώς θα διαβάζεις την πρώτη μαντινάδα».

Η ανάρτηση του Σάκη Ρουβά:

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ