Κορονοϊοός: Εικόνες συνωστισμού – Σαν να μην συμβαίνει τίποτα σε Αργολίδα, Πάτρα και Βόλο


Το αδιαχώρητο σε πλατείες και μαγαζιά το βράδυ του Σαββάτου

Εικόνες από εποχές προ κορονοϊού θύμισαν όσα εκτυλίχθηκαν το βράδυ του Σαββάτου (10/10) στην Αργολίδα, όπου δεκάδες άνθρωποι διασκέδασαν μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες ο ένας δίπλα στον άλλον χωρίς να τηρούνται τα απαραίτητα μέτρα προστασίας κατά του κορονοϊού.

Σημειώνεται ότι το συγεκριμένο γλέντι πραγματοποιήθηκε σε νυχτερινό κέντρο στην περιοχή της Νέας Κίου καικράτησε μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες της Κυριακής.

Γεμάτη πλατεία της Πάτρας

Το αδιαχώρητο επικράτησε το βράδυ του Σαββάτου και στην Πάτρα, όπου στην πλατεία Αγίου Γεωργίου, στο κέντρο της πόλης, μαζεύτηκαν μετά τις 00:00 πολλά νεαρά άτομα σε συνθήκες συνωστισμού και χωρίς να τηρούν μέτρα προστασίας

Η συγκεκριμένη εικόνα που φέρνει στο φως της δημοσιότητας η ιστοσελίδα Dete, είναι τραβηγμένη μετά τα μεσάνυχτα. Σημειώνεται ότι η περιφερειακή ενότητα της Αχαΐας βρίσκεται σε αυξημένη επιτήρηση (επίπεδο 3).

Ασφυκτικά γεμάτη η πλατεία του Βόλου

Ανάλογες οι εικόνες και στην κεντρική πλατεία του Βόλου, όπου κόσμος κάθε ηλικίας, κυρίως όμως νεαροί και παιδιά έσπευσαν και να κάνουν «πάρτι» την ώρα που τα κρούσματα συνεχίζουν να παρουσιάζουν αυξητική τάση καθημερινά στην χώρα μας. Αμέτρητες παρέες… ο ένας πάνω στον άλλο… ούτε λόγος για το ανώτατο όριο των 9 ατόμων.

Ο μεταμεσονύκτιος συνωστισμός στις πλατείες και στα πάρκα φαίνεται πως είναι πλέον καθημερινό φαινόμενο και το Σαββατόβραδο δεν διαφέρει σε τίποτα από τις παλιές νυχτερινές εξορμήσεις του παρελθόντος.

Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ